Libnet.ro
UNICEF

20:00

Dan Costescu este noul director general al CFR SA

Adevărul Adevărul,
Dan Costescu este noul director general al CFR SA

CFR SA a numit un nou director general, Dan M. Costescu, conducerea companiei care administreaza reteaua feroviara publica fiind asigurata anterior, din pozitia de interimar, de Macarie Alexandru Moldovan, care revine la functia de director general adjunct al directiei tehnice. continuă pe Adevărul

Dan Costescu, noul director general al CFR SA

Dan M. Costescu a fost numit in functia de director general al CFR SA. Costescu, 46 de ani, a fost numit director general al CFR in urma unui proces de selectie desfasurat in baza OUG 109/ 2011 privind.

CFR are un nou director general, pe Dan M. Costescu

CFR SA a numit un nou director general, Dan M. Costescu, conducerea companiei care administreaza reteaua feroviara publica fiind asigurata anterior, din pozitia de interimat, de Macarie Alexandru Moldovan, care revine la functia de director general.

CFR SA are un nou director general

Dan M. Costescu a fost numit Director General al Companiei Nationale de Cai Ferate CNCF) CFR SA, ca urmare a procesului de selectie pentru manager privat, arata un comunicat remis azi redactiei.

Schimbari in echipa Heidi Chocolat: noul director de marketing este Daniela Dumitrascu

Heidi Chocolat a numit-o pe Daniela Dumitrascu director de marketing, care va prelua noua functie incepand cu februarie 2015.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )