Libnet.ro
UNICEF

05:00

Dan Diaconescu, asteptat luni dimineata la Ministerul Economiei pentru a semna contractul de privatizare al Oltchim

B1 B1,
Dan Diaconescu, asteptat luni dimineata la Ministerul Economiei pentru a semna contractul de privatizare al Oltchim

Dan Diaconescu este asteptat luni, la ora 10. 00, pentru a semna cu Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri contractul de vanzare - cumparare a actiunilor Oltchim, transmite Agerpres. Liderul. continuă pe B1

Dan Diaconescu A AJUNS la Ministerul Economiei: Eu vreau sa semnez AZI contractul pentru ...

UPDATE: Dan Diaconescu a ajuns, luni dimineata, in jurul orei 10:00, la Ministerul Economiei sa semneze contractul de vanzare-cumparare a actiunilor detinute de stat la Oltchim. La intrarea in sediul Ministerului Economiei, Dan Diaconescu a declarat ca vrea sa semneze contractul de vanzare-cumparare pentru Oltchim in cursul zilei de luni. Eu vreau sa semnez azi contractul. Sa vedem daca vrea si Guvernul . ) Vrem sa platim astazi salariile si pretul pe actiunile Oltchim . ) Din pacate, in .

Ora 10:00: Dan Diaconescu, asteptat la sediul Ministerului Economiei pentru semnarea contractului de privatizare a Oltchim

Dan Diaconescu este asteptat luni, la ora 10:00, la sediul Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri pentru a semna contractul de vanzare - cumparare a actiunilor Oltchim, anunta Agerpres. Acesta trebuie sa plateasca insa suma de 203 milioane de lei, cu care a fost adjudecata licitatia pentru privatizarea combinatului valcean. Ar fi existat, legal, un termen de 10 zile pentru incheierea contractului, insa oferta lui Dan Diaconescu si OPSPI permit sa se semneze contractul de vanzare cumparare de actiuni, luni, la ora 10. Pretul trebuie sa fie platit la semnarea contractului. Dar putem sa il semnam si luni dupa-amiaza si marti, a declarat, vineri, la finalul licitatiei cu oferta in plic, Remus Vulpescu, seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie.

Dan Diaconescu, asteptat la Ministerul Economiei ca sa semneze contractul de ...

Dan Diaconescu este asteptat, luni dimineata, la ora 10:00, la Ministerul Econbomiei ca sa semneze contractul e vanzare-cumparare a actiunilor detinute de stat la Oltchim. Totodata, Dan Diaconescu trebuie sa faca si plata pentru Oltchim, in conformitate cu licitatia pentru privatizarea combinatului Oltchim, care a avut loc vineri. La ora stabilita, il asteptam la noi pe domnul Dan Diaconescu sa semneze, asa cum ne-am inteles. Am contractul pregatit pentru a fi semnat. In urma semnarii sau .

Dan Diaconescu: Nu am putut semna contractul pentru Oltchim, e o batjocura, lipsesc o multime de anexe si paragrafe

Castigatorul licitatiei pentru privatizarea Oltchim, Dan Diaconescu, a declarat ca nu a putut semna contractul de vanzare - cumparare a combinatului din cauza unor serii de nereguli. Nu am putut semna acest.

Profilul economic al lui Dan Diaconescu: Dator la stat si cercetat pentru spalare de bani si evaziune

Profilul economic al lui Dan Diaconescu, care a fost declarat castigator al licitatiei pentru combinatul Oltchim Ramnicu Valcea arata ca acesta are datorii la stat, este acuzat de spalre de bani si evziune.

UPDATE Dan Diaconescu se afla la sediul Ministerului Economiei pentru semnarea contractului de privatizare a Oltchim: E prima data cand cel care a castigat privatizarea e amenintat de guvernanti cu inchisoarea. / Investitorul este poporul roman. / Guvernu

UPDATE Omul de afaceri Dan Diaconescu s-a prezentat, luni dimineata, la ora 10:00, la sediul Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri pentru a semna contractul de vanzare - cumparare a actiunilor Oltchim: Din pacate in ultimele zile nu mai vorbeste nimeni de combinat, se pare ca doar noi mai suntem interesati de redeschiderea combinatului, de locurile de munca, de plata salariilor. Serviciile secrete ne urmaresc de cateva zile. Cel care a castigat privatizarea e amenintat de guvernanti cu inchisoarea. Noi vrem sa platim astazi salariile. Eu vreau sa semnez, sa vedem daca vrea si Guvernul, a afirmat patronul OTV. Diaconescu s-a declarat dispus sa semneze luni contractul cu OPSPI, spunand ca banii trebuie sa intre imediat in conturile companiei, pentru plata salariilor si asigurarea capitalului de lucru.

Dan Diaconescu a castigat licitatia pentru privatizarea Oltchim Ramnicu Valcea: Creantele AVAS si Electrica nu se vand

Dan Diaconescu a devenit noul actionar majoritar al combinatului Oltchim, castigand licitatia cu strigare ce a avut loc vineri la Ministerul Economiei cu o oferta de 203. 548 lei. Liderul Partidului Poporului a.

Dan Diaconescu a facut cea mai mare oferta pentru actiunile Oltchim

UPDATE 2: Roibu s-a intalnit cu Videanu si Boureanu pentru a discuta despre Oltchim Fostul director genetral al Oltchim, Constantin Roibu, a declarat aseara tarziu, la un post de televiziune, ca s-a intalnit miercuri cu Cristian Boureanu si Adriean Videanu Domnia sa a afirmat ca intalnirea cu deputatul PDL Boureanu a avut ca obiect restituirea unei datorii a acestuia catre Oltchim, in valoare de 260. 000 de euro. Domnul Boureanu a confirmat ca intalnirea a avut loc, dar datoria apartine unei firme a fratelui sau. Boureanu a afirmat ca aceast datorie curenta a fost folosita in presa pentru atacuri politice de catre Victor Ponta. Fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu, a precizat ca intalnirea cu Constantin Roibu a avut ca obiect discutia despre memorandumul pe care Guvernul l-a adoptat in 2010 cu privirela Oltchim. --- *UPDATE 1: Ofertantii Oltchim, convocati, in aceasta noapte, pentru documente clarificatoare Toti cei care au depus oferte pentru privatiarea Oltchim au fost convocati, in aceasta noapte, la minister pentru a clarifica situatia documentelor, potrivit mai multor posturi de televiziune. Comisia care a analizat ofertele va deschide plicurile astazi la ora 12. Cei patru ofertanti au termen pana astazi la ora 11 sa rezolve deficientele din dosare, potrivite surselor de presa. Stefan Vuza trebuie sa depuna doua documente la dosar. Acestea nu erau precizate ca fiind obligatorii in caietul de sarcini. Un alt ofertant cu probleme este Dan Diaconescu. Din dosar ii lipseau doua documente, pe care le-a anexat in aceasta noapte. Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI), Remus Vulpescu, sustine ca Diaconescu nu face altceva decat sa arunce in derizoriu privatizarea Oltchim. ----- * PCC, singurul ofertant pentru creanta AVAS * Diaconescu vrea sa cumpere doar actiunile statului la Oltchim * Vuza vrea sa preia doar actiunile Oltchim si creanta AVAS * Scandal in jurul orei de inregistrare a ofertei lui Dan Diaconescu * Wojciech Zaremba, PCC, in exclusivitate pentru ziarul BURSA: Daca PCC va castiga procesul de privatizare, vom face tot posibilul pentru ca Oltchim sa functioneze din nou, inclusiv divizia Arpechim Circul privatizarii Oltchim, cu nelipsitul show a la Dan Diaconescu, ne-a mai coborat cateva trepte in ochii investitorilor, apreciaza mai multi oameni de afaceri, mai ales ca jurnalistul a anuntat ca va participa la toate privatizarile importante, cum ar fi Tarom, CFR Marfa si Hidroelectrica.

Dan Diaconescu va fi judecat din nou, luni, pentru santaj

Judecatoria sectorului 1 Bucuresti reia, luni, dezbaterile in procesul in care patronul OTV Dan Diaconescu, Doru Parv si Ghezea Mitrus sunt judecati pentru santajarea unor persoane, de la care ar fi cerut importante sume de bani pentru a nu difuza reportaje TV compromitatoare cu ele.

Victor Ponta: De astazi, circul trebuie sa inceteze. Dan Diaconescu nu a avut niciodata banii pentru privatizarea Oltchim

Dan Diaconescu nu a avut niciodata banii pentru privatizarea Oltchim, a declarat luni premierul Victor Ponta, care a spus ca de astazi circul trebuie sa inceteze iar guvernul are obligatia sa reporneasca procesul de vanzare pentru a realiza o privatizare de succes la inceputul anului viitor.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )