Libnet.ro
UNICEF

20:00

Dan Diaconescu solicita acordul CNA pentru ca OTV sa emita din nou: Suntem gata sa ingropam securea razboiului

B1 B1,
Dan Diaconescu solicita acordul CNA pentru ca OTV sa emita din nou: Suntem gata sa ingropam securea razboiului

Dan Diaconescu a cerut Consiliului National al Audiovizualului CNA) sa ingroape securea razboiului, urmand sa solicite acestuia ca OTV sa emita din nou, relateaza Mediafax. Diaconescu a mers la sediul. continuă pe B1

Dan Diaconescu a cerut CNA sa il ierte: emisia OTV ar putea fi reluata.

Dan Diaconescu a cerut, marti, Consiliului National al Audiovizualului CNA) sa ingroape securea razboiului, precizand ca a preluat 2 licente din Romania si va solicita acordul CNA ca OTV sa emita din nou pe una din acestea, potivit Mediafax. La finalul sedintei CNA de marti, Laura Georgescu, presedintele Consiliului, i-a anuntat pe membrii CNA ca Dan Diaconescu a venit in institutie si ca doreste sa aiba o discutie cu Consiliul. Laura Georgescu a precizat ca a purtat o discutie telefonica .

Dan Diaconescu a solicitat CNA un aviz in vederea schimbarii denumirii unei televiziuni in OTV

Patronul SC OCRAM Televiziune SRL, Dan Diaconescu, a cerut, marti, in fata CNA, un aviz in vederea schimbarii denumirii unei noi televiziuni pentru care a obtinut licenta in Uniunea Europeana, in OTV, urmand ca aceasta sa se supuna legislatiei audiovizuale romanesti si sa emita din Romania, relateaza Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )