Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Radu Rusanu a demisionat din functia de presedinte ASF. Daianu a propus reducerea salariilor (VIDEO)

B1 B1,
Dan Radu Rusanu a demisionat din functia de presedinte ASF. Daianu a propus reducerea salariilor (VIDEO)

Dan Radu Rusanu si-a inaintat astazi demisia din functia de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF). Prim-vicepresedintele ASFDaniel Dianu a preluat atributiile lui Rusanu, dupa ince. continuă pe B1

Dan Radu Rusanu a demisionat din functia de presedinte ASF

Dan Radu Rusanu si-a inaintat astazi demisia din functia de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF). Prim-vicepresedintele ASFDaniel Dianu a preluat atributiile lui Rusanu, dupa ince.

Dan Radu Rusanu va fi arestat. Sefului ASF i s-a facut rau in sala de judecata

Dan Radu Rusanu va fi arestat. Curtea de Apel Bucuresti a decis, marti, arestarea preventiva pentru 30 de zile a presedintelui ASF, decizia fiind definitiva. Magistratii au admis astfel recursul procurorilor.

Dan Radu Rusanu si-a dat demisia din functia de presedinte al ASF. Daianu a prezentat demisia lui Rusanu in Comisia de buget-finante din Senat

Dan Radu Rusanu si-a inaintat astazi demisia din functia de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), a anuntat Daniel Daianu, prim-vicepresedintele insttutiei, care a preluat atributiile lui Rusanu, dupa inceperea urmaririi penale a acestuia. Rusanu a fost ieri arestat preventiv pentru 30 de zile.

Dan Radu Rusanu si-a dat demisia din functia de presedinte al ASF

Dan Radu Rusanu si-a inaintat astazi demisia din functia de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), a anuntat Daniel Daianu, prim-vicepresedintele insttutiei, care a preluat atributiile lui Rusanu, dupa inceperea urmaririi penale a acestuia. Rusanu a fost ieri arestat preventiv pentru 30 de zile.

Daianu: Dan Radu Rusanu a demisionat de la conducerea ASF

Presedintele interimar al ASF, Daniel Daianu, a declarat, miercuri, ca Dan Radu Rusanu a demisionat de la conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF). Daianu a facut declaratia la Senat,.

Curtea de Apel Bucuresti judeca recursul procurorilor la decizia de cercetare in libertate a lui Dan Radu Rusanu

Curtea de Apel Bucuresti judeca marti recursul procurorilor anticoruptie la decizia prin care Tribunalul Bucuresti a respins cererea de arestare preventiva a presedintelui Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Dan Radu Rusanu, in dosarul Carpatica-ASF, anunta Agerpres. Judecatorii Tribunalului Bucuresti au respins pe 26 februarie propunerea DNA de arestare preventiva a lui Dan Radu Rusanu. Rusanu a fost retinut pe 25 februarie de procurorii DNA pentru savarsirea infractiunilor de favorizare a infractorului si influentare a declaratiilor.

Curtea de Apel Bucuresti: Dan Radu Rusanu, arestat preventiv pentru 30 de zile

Curtea de Apel Bucuresti CAB) a decis marti arestarea lui Dan Radu Rusanu pentru 30 de zile in dosarul Carpatica-ASF, transmite Agerpres. Decizia este definitiva. Magistratii CAB au admis recursul procurorilor anticoruptie la decizia Tribunalului Bucuresti care au respins pe 26 februarie propunerea DNA de arestare preventiva a presedintelui Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Dan Radu Rusanu.

Sefului ASF, Dan Radu Rusanu, i s-a facut rau in sala de judecata

Sefului ASF, Dan Radu Rusanu, i s-a facut rau in sala de judecata. El se afla la Curtea de Apel Bucuresti, acolo unde se judeca cercetarea sa in stare de libertate. Rusanu a fost retinut pentru favorizarea.

Dan Radu Rusanu, seful ASF, afla daca magistratii ii accepta recursul la arestarea ...

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti judeca marti recursul procurorilor la decizia Tribunalului Bucuresti, de a respinge propunerea de arestare preventiva a lui Dan Radu Rusanu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara, informeaza Digi 24. Dan Radu Rusanu a fost pus sub urmarire penala, saptamana trecuta, in dosarul Carpatica, pentru constituire a unui grup infractional organizat si complicitate la abuz in serviciu, mai exact ar fi favorizat un asigurator in dauna altora de pe .

Presedintele ASF, Dan Radu Rusanu, afla marti daca va fi cercetat in continuare in libertate

Presedintele ASF, Dan Radu Rusanu, este asteptat marti la Curtea de Apel Bucuresti unde magistratii iau in discutie contestatia procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie impotriva deciziei Tribunalului Bucuresti prin care acesta a fost lasat in libertate.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )