Libnet.ro
UNICEF

09:30

Dan Sova a depus la DNA o plangere penala in cazul pierderii contractului original cu Bechtel

Hotnews Hotnews,
 Dan Sova a depus la DNA o plangere penala in cazul pierderii contractului original cu Bechtel

Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine, condus de Dan Sova, a depus o plangere penala la DNA in cazul pierderii contractului original cu Bechtel. Potrivit unui comunicat al structurii conduse de Sova, plangerea nu e indreptata impotriva unei personae anume, DNA fiind in masura sa cerceteze cine se face vinovat pentru lipsa exemplarului original al contractului. Vom reveni cu amanunte. continuă pe Hotnews

VIDEO Dan Sova a depus la DNA o plangere penala in cazul pierderii contractului original cu Bechtel

Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine, condus de Dan Sova, a depus o plangere penala la DNA in cazul pierderii contractului original cu Bechtel. Potrivit unui comunicat al structurii conduse de Sova, plangerea nu e indreptata impotriva unei persoane anume, DNA fiind in masura sa cerceteze cine se face vinovat pentru lipsa exemplarului original al contractului.

Departamentul condus de Sova a depus o plangere penala privind lipsa contractului cu Bechtel

Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine a depus la DNA o plangere penala pentru neglijenta in serviciu privind protectia informatiilor clasificate, ca urmare a lipsei exemplarului original al contractului cu Bechtel pentru.

Dan Sova a depus la DNA o plangere referitoare la contractul cu Bechtel

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine, Dan Sova, a depus la DNA o plangere referitoare la contractul cu Bechtel, potrivit Realitatea TV.

Dan Sova a facut plangere la Directia Nationala Anticoruptie pentru pierderea contractului Bechtel

Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine DPIIS), condus de Dan Sova, a depus la Directia Nationala Anticoruptie o plangere legata de pierderea contractului incheiat intre.

Misterul disparitiei contractului Bechtel. Departamentul condus de Sova a depus plangere penala la DNA

Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine a depus marti la Directia Nationala Anticoruptie DNA) o plangere penala pentru neglijenta in serviciu privind protectia informatiilor clasificate, ca urmare a disparitiei exemplarului original al contractului cu Bechtel pentru autostrada Brasov-Bors. Pe 7 august 2013, Anca Boagiu a depus la randul ei o plangere penala, acuzandu-l pe Sova ca ascunde contractul cu Bechtel.

Sova a depus la DNA o plangere referitoare la pierderea contractului cu Bechtel

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine, Dan Sova, a depus la DNA o plangere referitoare la contractul cu Bechtel.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2506 seconds )