Libnet.ro
UNICEF

11:00

Dan Sova a facut plangere la Directia Nationala Anticoruptie pentru pierderea contractului Bechtel

B1 B1,
Dan Sova a facut plangere la Directia Nationala Anticoruptie pentru pierderea contractului Bechtel

Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine DPIIS), condus de Dan Sova, a depus la Directia Nationala Anticoruptie o plangere legata de pierderea contractului incheiat intre. continuă pe B1

Dan Sova a depus la DNA o plangere penala in cazul pierderii contractului original cu Bechtel

Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine, condus de Dan Sova, a depus o plangere penala la DNA in cazul pierderii contractului original cu Bechtel. Potrivit unui comunicat al structurii conduse de Sova, plangerea nu e indreptata impotriva unei personae anume, DNA fiind in masura sa cerceteze cine se face vinovat pentru lipsa exemplarului original al contractului. Vom reveni cu amanunte.

VIDEO Dan Sova a depus la DNA o plangere penala in cazul pierderii contractului original cu Bechtel

Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine, condus de Dan Sova, a depus o plangere penala la DNA in cazul pierderii contractului original cu Bechtel. Potrivit unui comunicat al structurii conduse de Sova, plangerea nu e indreptata impotriva unei persoane anume, DNA fiind in masura sa cerceteze cine se face vinovat pentru lipsa exemplarului original al contractului.

Dan Sova a depus la DNA o plangere referitoare la contractul cu Bechtel

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine, Dan Sova, a depus la DNA o plangere referitoare la contractul cu Bechtel, potrivit Realitatea TV.

Sova a depus PLANGERE la DNA pentru disparitia contractului original cu Bechtel.

Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine DPIIS) a depus la Directia Nationala Anticoruptie o plangere legata de pierderea contractului incheiat intre statul roman si compania americana Bechtel, se arata intr-un comunicat al DPIIS, remis redactiei. Citeste si Ponta il sfatuieste pe Sova sa reclame la Parchet lipsa contractului cu Bechtel Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura a depus plangerea pentru neglijenta in serviciu privind protectia informatiilor .

Misterul disparitiei contractului Bechtel. Departamentul condus de Sova a depus plangere penala la DNA

Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine a depus marti la Directia Nationala Anticoruptie DNA) o plangere penala pentru neglijenta in serviciu privind protectia informatiilor clasificate, ca urmare a disparitiei exemplarului original al contractului cu Bechtel pentru autostrada Brasov-Bors. Pe 7 august 2013, Anca Boagiu a depus la randul ei o plangere penala, acuzandu-l pe Sova ca ascunde contractul cu Bechtel.

Procurorii DNA cer urmarirea penala pentru deputatul Ovidiu Silaghi

Directia Nationala Anticoruptie a cerut, luni, urmarirea penala pentru Ovidiu Silaghi, potrivit unui comunicat al DNA. Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, doamna Laura Codruta Kovesi a.

Procurorii DNA cer urmarirea penala pentru deputatul PNL Ovidiu Silaghi, propus pentru ministerul Transporturilor

Directia Nationala Anticoruptie a cerut, luni, urmarirea penala pentru Ovidiu Silaghi, potrivit unui comunicat al DNA. Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, doamna Laura Codruta Kovesi a.

ANCHETA Case pentru generali se extinde. ...

Procurorii militari de la DNA au finalizat ancheta in cazul lui Corneliu Dobritoiu si de saptamana viitoare ii vor prezenta materialul de urmarire penala din dosarul privind modul in care obtinut locuinta de serviciu, in care a fost pus sub acuzare si pentru fals intelectual. Avocatul lui Corneliu Dobritoiu, Gheorghita Mateut, a declarat marti, la iesirea de la Directia Nationala Anticoruptie DNA), ca procurorii militari au finalizat cercetarea in cazul fostului ministru si ca va .

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )