Libnet.ro
UNICEF

11:00

VIDEO Dan Sova a depus la DNA o plangere penala in cazul pierderii contractului original cu Bechtel

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Dan Sova a depus la DNA o plangere penala in cazul pierderii contractului original cu Bechtel

Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine, condus de Dan Sova, a depus o plangere penala la DNA in cazul pierderii contractului original cu Bechtel. Potrivit unui comunicat al structurii conduse de Sova, plangerea nu e indreptata impotriva unei persoane anume, DNA fiind in masura sa cerceteze cine se face vinovat pentru lipsa exemplarului original al contractului. continuă pe Hotnews

Dan Sova a depus la DNA o plangere penala in cazul pierderii contractului original cu Bechtel

Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine, condus de Dan Sova, a depus o plangere penala la DNA in cazul pierderii contractului original cu Bechtel. Potrivit unui comunicat al structurii conduse de Sova, plangerea nu e indreptata impotriva unei personae anume, DNA fiind in masura sa cerceteze cine se face vinovat pentru lipsa exemplarului original al contractului. Vom reveni cu amanunte.

Departamentul condus de Sova a depus o plangere penala privind lipsa contractului cu Bechtel

Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine a depus la DNA o plangere penala pentru neglijenta in serviciu privind protectia informatiilor clasificate, ca urmare a lipsei exemplarului original al contractului cu Bechtel pentru.

Dan Sova a depus la DNA o plangere referitoare la contractul cu Bechtel

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine, Dan Sova, a depus la DNA o plangere referitoare la contractul cu Bechtel, potrivit Realitatea TV.

Dan Sova a facut plangere la Directia Nationala Anticoruptie pentru pierderea contractului Bechtel

Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine DPIIS), condus de Dan Sova, a depus la Directia Nationala Anticoruptie o plangere legata de pierderea contractului incheiat intre.

Misterul disparitiei contractului Bechtel. Departamentul condus de Sova a depus plangere penala la DNA

Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine a depus marti la Directia Nationala Anticoruptie DNA) o plangere penala pentru neglijenta in serviciu privind protectia informatiilor clasificate, ca urmare a disparitiei exemplarului original al contractului cu Bechtel pentru autostrada Brasov-Bors. Pe 7 august 2013, Anca Boagiu a depus la randul ei o plangere penala, acuzandu-l pe Sova ca ascunde contractul cu Bechtel.

Sova a depus la DNA o plangere referitoare la pierderea contractului cu Bechtel

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine, Dan Sova, a depus la DNA o plangere referitoare la contractul cu Bechtel.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )