Libnet.ro
UNICEF

11:30

Dan Sova, MIRUIT in Parlament de o senatoare UNPR: Eu cred in nevinovatia colegului meu

Antena3 Antena3,
Dan Sova, MIRUIT in Parlament de o senatoare UNPR: Eu cred in nevinovatia colegului meu

Senatoarea UNPR Florina Jipa a declarat, miercuri, ca gestul pe care l-a facut in plenul Senatului, cand i-a dat cu mir pe frunte lui Dan Sova, a fost unul spontan, precizand ca este un om credincios si crede. continuă pe Antena3

Dan Sova, in Parlament: Va rog sa-mi dati dreptul sa ma apar ca un om liber. Nu o sa regretati peste cativa ani

Senatorul Dan Sova a cerut, miercuri, in Parlament, sa i se acorde dreptul de a se apara in libertate. El este acuzat de catre DNA de complicitate si abuz in serviciu, procurorii solicitand Senatului.

Dan Sova, dupa ce a scapat de arestul preventiv: Cred ca au inteles colegii

Dupa respingerea de catre parlamentari a cererii DNA privind arestarea preventiva a senatorului PSD Dan Sova, acesta a declarat, miercuri, ca au inteles colegii faptul ca un proces se desfasoara in.

VIDEO. Sova, miruit de senatoarea Jipa

Senatorul PSD Dan Sova a fost miruit de colega sa de la UNPR, Florina Jipa, inainte de votul in plen. Sova a scapat de cererea de arestare a DNA, in dosarul Rovinari si Turceni, dupa ce nu s-a intrunit cvorumul.

Senatoare UNPR, despre legalitatea votului in cazul lui Sova: Mai lasati-ma cu Constitutia!

Senatoarea UNPR Florina Jipa a raspuns, miercuri, jurnalistilor, referitor la votul de respingere a DNA in cazul senatorului PSD Dan Sova, ca decizia se ia cu jumatate plus unu, si a cerut indignata ca acestia sa nu mai aminteasca de Constitutie infomeaza Mediafax.

VIDEO Momente incredibile in Parlament: Senatoarea Florina Jipa i-a dat cu mir pe frunte lui Dan Sova, inaintea votului pentru ridicarea imunitatii: Mai lasati-ma cu Constitutia!

Senatoarea Florina Jipa UNPR) i-a dat cu mir pe frunte colegului sau Dan Sova, miercuri la pranz, inaintea votului din plen pentru ridicarea imunitatii fostului ministru, anunta B1 Tv. Dan Sova nu reprezinta niciun pericol, a declarat miercuri senatoarea UNPR Florina Jipa, care a explicat ca a adus de la Mormantul Sfant mirul cu care l-a uns pe acesta. Fost candidat inscris in cursa pentru un fotoliu de judecator al Curtii Constitutionale luna trecuta, Florina Jipa nu a dorit sa raspunda la intrebarea jurnalistilor daca o astfel de decizie, cum a fost cea in cazul cererii DNA pentru Dan Sova, se ia cu jumatate plus unu din voturile celor prezenti sau din majoritatea absoluta. Se ia cu jumatate plus unu. ) Mai lasati-ma cu Constitutia.

Dan Sova scapa de arest: A fost salvat de lipsa de cvorum. inainte de vot, senatorul a fost dat cu mir de o fosta judecatoare (VIDEO)

Dan Sova scapa de arest, informeaza B1 TV. Potrivit Comisiei de vot, au fost inregistrate 79 voturi pentru, 67 contra si 5 abtineri. Senatorul a fost miruit in plenul Senatului de catre colega sa, Florina Jipa,.

VIDEO PNL contesta la Curtea Constitutionala decizia Senatului in cazul Dan Sova si cere alegeri anticipate

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat miercuri ca partidul sau analizeaza solutia si paghiile contestarii la Curtea Constitutionala a votului in cazul Dan Sova cu privire la interpretarea data numarului de voturi necesar pentru ridicarea imunitatii senatorului PSD. Totodata, PNL cere alegeri anticipate pentru a da tarii un nou Parlament, cu o noua legitimitate si un restart in relatia dintre clasa politica si cetateni, echivalent celui din noiembrie 2014. UPDATE Teodor Atanasiu PNL): O sa atacam la CCR prevederea din regulamentul Senatului si decizia luata in baza aceste prevederi. Vicepresedinte PNL a precizat ca in cursul zilei de luni, liberalii vor depune la Curtea Constitutionala contestatia la votul privind cererea DNA de incuviintare a arestarii preventive pentru Dan Sova, precizand ca va fi contestat Regulamentul Senatului.

Dan Sova anunta ca se autosuspenda din toate functiile din PSD

Senatorul PSD Dan Sova a anuntat, miercuri, dupa votul din Parlament, ca se autosuspenda din toate functiile pe care le detine, in acest moment, in cadrul Partidului Social Democrat, conform unui comunicat de presa remis de PSD.

Catalin Striblea: Nu e posibil ca in cazul Elenei Udrea sa se voteze de atatea ori pentru, iar in cazul Dan Sova nici macar o data. Asta este o smecherie

Despre votul de astazi din Parlament in cazul lui Dan Sova si Darius Valcov vorbeste jurnalistul Catalin Striblea, intr-o emisiune pe B1 TV. Jurnalistul compara votul in cazul Elenei Udrea cu cel de ast.

Radu Banciu: Dan Sova si Darius Valcov sunt mitraliati la pachet, cum au fost si sotii Ceausescu (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca mercuri se va vota in parlament asupra cererilor DNA in cazurile lui Dan Sova si Darius Valcov. Se pare ca Darius.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )