Libnet.ro
UNICEF

18:00

Dan Sova a votat cu speranta ca avem dreptul dupa 10 ani la un nou inceput

Antena3 Antena3,
Dan Sova a votat cu speranta ca avem dreptul dupa 10 ani la un nou inceput

Dan Sova a votat, duminica, la Liceul Jean Monnet din Capitala, cu speranta ca scapam de regimul Basescu si avem dreptul la un nou inceput dupa 10 ani. intrebat cu ce ganduri si-a exprimat optiunea. continuă pe Antena3

Dan Sova a votat cu speranta ca avem dreptul dupa 10 ani la un nou inceput

Dan Sova a votat, duminica, la Liceul Jean Monnet din Capitala, cu speranta ca scapam de regimul Basescu si avem dreptul la un nou inceput dupa 10 ani. intrebat cu ce ganduri si-a exprimat optiunea.

Klaus Iohannis, final de campanie electorala pentru turul I, la Sibiu: In aceasta piata au murit oameni pentru ca noi sa avem dreptul sa votam. Nu irositi acest vot

Klaus Iohannis si-a incheiat campania electorala la Sibiu, orasul al carui primar este, indemnandu-si alegatorii sa mearga la vot, pentru a scapa de Romania lui Victor Ponta, cu baroni care se imbogatesc de la o zi la alta si cu politicieni care fac legi pentru a scapa de justitie.

Cum arata Traian Basescu dupa 10 ani de Cotroceni. Poze iNAINTE si DUPA

Presedintele in functie, Traian Basescu, a votat in calitatea sa de simplu cetatean si asta pentru ca, peste foarte scurt timp va urma sa elibereze locul sau de la Cotroc.

Romania, dupa 10 ani de regim Basescu. Iata prin ce s-au remarcat mandatele lui Traian Basescu

Timp de 10 ani, romanii au suportat cu stoicism regimul Basescu, au fost umiliti, saraciti si lasati la mana clientelei politice portocalii. Cu un deceniu in urma, Basescu se angaja ca-i va trage in teapa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )