Libnet.ro
UNICEF

20:00

Romania, dupa 10 ani de regim Basescu. Iata prin ce s-au remarcat mandatele lui Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Romania, dupa 10 ani de regim Basescu. Iata prin ce s-au remarcat mandatele lui Traian Basescu

Timp de 10 ani, romanii au suportat cu stoicism regimul Basescu, au fost umiliti, saraciti si lasati la mana clientelei politice portocalii. Cu un deceniu in urma, Basescu se angaja ca-i va trage in teapa. continuă pe Antena3

Dan Sova a votat cu speranta ca avem dreptul dupa 10 ani la un nou inceput

Dan Sova a votat, duminica, la Liceul Jean Monnet din Capitala, cu speranta ca scapam de regimul Basescu si avem dreptul la un nou inceput dupa 10 ani. intrebat cu ce ganduri si-a exprimat optiunea.

Dan Sova a votat cu speranta ca avem dreptul dupa 10 ani la un nou inceput

Dan Sova a votat, duminica, la Liceul Jean Monnet din Capitala, cu speranta ca scapam de regimul Basescu si avem dreptul la un nou inceput dupa 10 ani. intrebat cu ce ganduri si-a exprimat optiunea.

Cum arata Traian Basescu dupa 10 ani de Cotroceni. Poze iNAINTE si DUPA

Presedintele in functie, Traian Basescu, a votat in calitatea sa de simplu cetatean si asta pentru ca, peste foarte scurt timp va urma sa elibereze locul sau de la Cotroc.

Mobifin a prezentat bilantul ultimilor 10 ani de activitate

In cadrul unui eveniment desfasurat miercuri, 29 octombrie 2014, la Hotel Intercontinental Bucuresti, compania Mobifin a prezentat un bilant al ultimilor 10 ani de activitate.

Specialistii avertizeaza: Cele mai mari ATACURI INFORMATICE se vor produce in urmatorii 10 ani

Cele mai mari atacuri informatice se vor produce in urmatorii 10 ani, au estimat cei mai multi dintre cei 1. 642 de specialisti din domeniul securitatii pe internet, intr-un chestionar intocmit de institutul.

Traian Basescu: Cel care ma va inlocui, sa continue consolidarea statului de drept si sa faca o Romanie frumoasa

Presedintele Traian Basescu a declarat ca dupa 10 ani e momentul schimbarii unui mod de a fi presedinte si vrea ca cel care o sa-l inlocuiasca la sefia tarii sa continue consolidarea statului de drept si sa faca o Romanie frumoasa.

Alegeri prezidentiale 2014. Cum voteaza romanii din strainatate

Maine ne alegem un nou presedinte, dupa 10 ani cu Traian Basescu. Este o zi extrem de importanta pentru viitorul tarii. Tot ce trebuie sa stiti despre ziua alegerilor prezidentiale, veti afla de la Antena 3,.

Nu e bine, dar putea fi mai rau. Zece ani complicati in Europa. Despartirea de Barroso

Jose Manuel Durao Barroso si-a luat ieri miercuri n. r. ) ramas bun, intr-o ultima conferinta de presa sustinuta in calitate de presedinte al Comisiei Europene. Dupa 10 ani de la asumarea celei mai puternice pozitii din mecanismul institutional al Uniunii Europene, politicianul portughez de cursa lunga va lasa locul, pe 1 noiembrie, noului presedinte al Comisiei, luxemburghezul Jean Claude Juncker .

Prea multa adrenalina strica: Ronnie OSullivan pierde dupa 12 ani in fata lui Mark Williams

Ronnie OSullivan si Mark Williams au oferit un regal snookeristic, joi seara, in sferturile de finala ale Campionatului International de la Chengdu.

Arhiva candidatilor: imagini nemaivazute de 10 ani. Colectia de pantofi a lui Udrea, Iohannis la gratar, Melescanu tenismen

Ne-am obisnuit sa-i vedem pe candidatii la functia suprema in stat in dezbateri exagerat de serioase, pe teme de importanta nationala. Toti au insa o fata mai putin cunoscuta si, de ce nu, mai placuta. Chiar daca in campania electorala candidatii la presedintie ne arata chipuri serioase si preocupate de marile probleme ale natiunii, in afara dezbaterii politice multi dintre ei prezinta o imagine mai relaxata.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )