Libnet.ro
UNICEF

15:30

Dan Voiculescu: Basescu este impotriva interesului national si ar trebui anchetat

Antena3 Antena3,
Dan Voiculescu: Basescu este impotriva interesului national si ar trebui anchetat

Intr-o postare pe blogul personal, presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, il acuza pe Traian Basescu de faptul ca este impotriva interesului national si ca ar trebui anchetat pentru. continuă pe Antena3

Dan Voiculescu: Ar fi cazul sa inceapa ancheta legata de tezaurul Romaniei de la Moscova si de implicarea lui Traian Basescu in nerecuperarea acestuia

Dan Voiculescu scrie miercuri pe blogul personal ca presedintele Traian Basescu se pozitioneaza impotriva interesului national cand spune public, fara argumente, ca Guvernul Romaniei este corupt, apreciind apoi ca, daca tot vorbim de interese nationale, poate ar fi cazul sa inceapa ancheta mult asteptata de romani legata de tezaurul Romaniei de la Moscova si de implicarea lui Traian Basescu in nerecuperarea acestuia. Tradarea intereselor nationale se incadreaza perfect in art. 96 din Constitutia Romaniei, afirma Voiculescu, referindu-se la articolul din Constitutie privind punerea sub acuzare a sefului statului.

Voiculescu: Basescu trebuie anchetat pentru ca nu a recuperat tezaurul de la rusi.

Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, sustine ca procurorii ar trebui sa inceapa ancheta legata de tezaurul Romaniei de la Moscova si de implicarea presedintelui in nerecuperarea acestuia. Aseara, Traian Basescu a afirmat la un post de televiziune ca Voiculescu e cel mai puternic. Ma bucur ca recunoaste acest lucru si il asigur ca voi ramane puternic in continuare. Acelasi Traian Basescu incearca sa creeze o disputa intre mine si primul ministru Victor Ponta. Minte ca .

Dosarul Scandalul de la Antene. Curtea de Apel ia in discutie un nou termen din dosarul in care Dan Voiculescu este acuzat de santaj

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti iau in discutie marti un nou termen in dosarul Scandalul de la Antene in care directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, este acuzat ca l-ar fi santajat pe administratorul RCS-RDS, Ioan Bendei. in acelasi dosar, Dan Voiculescu si fiica sa, Camelia, sunt acuzati de complicitate la santaj.

Crin Antonescu: Nu mai am nicio relatie cu Dan Voiculescu, nu mai sunt prieten nici cu Victor Ponta

Tensiunile dintre Crin Antonescu si Dan Voiculescu dezvaluie adevaratul raport dintre PNL si PC. Antonescu da de pamant cu fondatorul Partidului Conservator, despre care spune ca a avut un rol marginal in.

Dosarul de santaj al lui Dan Voiculescu, scos de pe rol si trimis in camera preliminara, potrivit noilor coduri penale

Dosarul in care Dan Voiculescu, fiica acestuia si seful posturilor Antena, Sorin Alexandrescu, sunt judecati in legatura cu santajarea administratorului RCSRDS Ioan Bendei a fost scos de pe rolul instantei si trimis unui judecator de camera preliminara, potrivit noilor coduri penale, informeaza Mediafax.

Mircea Badea: Traian Basescu este mitoman de performanta

Traian Basescu este mitoman de performanta, este de parere Mircea Badea, care a comentat astfel delirul de la Cluj al presedintelui, in cadrul emisiunii 100 de minute de la Antena 3. Un lucru mi se.

Punctul de intalnire: Batranul ridicat de paza lui Traian Basescu este un DETINUT POLITIC

Un incident a intrerupt discursul presedintelui Traian Basescu de la Cluj, pentru membrii partidului Miscarea Populara. Evenimentul s-a petrecut in jurul orei 12:30, in timp ce presedintele Basescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2936 seconds )