Libnet.ro
UNICEF

08:00

Daniel Constantin: Am scris PNL-ului din luna martie. Regret ca un proiect politic important nu functioneaza

Hotnews Hotnews,
 Daniel Constantin: Am scris PNL-ului din luna martie. Regret ca un proiect politic important nu functioneaza

Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, sustine ca PC a trimis o scrisoare conducerii PNL inca din luna martie, in care conservatorii semnalau o nerespectare a protocolului Aliantei de Centru Dreapta, punctand ca recenta pozitie a PC pe aceasta tema nu reprezinta o suparare, ci un regret ca un proiect politic important nu functioneaza. continuă pe Hotnews

VIDEO Daniel Constantin: Am scris PNL-ului din luna martie. Regret ca un proiect politic important nu functioneaza

Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, sustine ca PC a trimis o scrisoare conducerii PNL inca din luna martie, in care conservatorii semnalau o nerespectare a protocolului Aliantei de Centru Dreapta, punctand ca recenta pozitie a PC pe aceasta tema nu reprezinta o suparare, ci un regret ca un proiect politic important nu functioneaza.

Daniel Constantin: Banii europeni pentru agricultura au fost virati Romaniei

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat astazi ca banii europeni pentru agricultura au fost virati tarii noastre, conform surselor de presa.

Victor Ponta, Crin Antonescu si Daniel Constantin, diseara la Sinteza Zilei

Premierul Romaniei, Victor Ponta, presedintele Senatului, Crin Antonescu si Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, sunt invitatii lui Mihai Gadea, in aceasta seara, la Sinteza Zilei. Pana unde poate sa.

Maria Grapini si Daniel Constantin vin sambata la Bistrita

Ministrul delegat pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism Maria Grapini si Daniel Constantin, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale vin sambata la Bistrita pentru a-i intalni pe oamenii de afaceri si fermierii din judet.

Daniel Constantin: Productia agricola mondiala trebuie sa creasca cu 70% pana in 2050

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, a participat, ieri, la cea de a 38-a conferinta anuala a FAO Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura), care se desfasoara la Roma, in perioada 15-22 iunie, potrivit unui comunicat de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )