Libnet.ro
UNICEF

08:30

Daniel Constantin: Sunt pierderi la fiecare fermier pe culturi de primavara. Vremea afecteaza agricultura (VIDEO)

B1 B1,
Daniel Constantin: Sunt pierderi la fiecare fermier pe culturi de primavara. Vremea afecteaza agricultura (VIDEO)

Daniel Constantin, ministrul agriculturii, a declarat, luni, ca s-a incheiat campania de recoltare si ca nu s-au inregistrat pierderi foarte mari, mentionand ca acolo unde au fost pierderi, acelea au fost. continuă pe B1

Daniel Constantin: Recolta de grau, usor mai buna decat in 2014

Culturile insamantate in toamna anului trecut pentru care s-a incheiat campania de recoltat nu au avut pierderi foarte mari din cauza secetei, a declarat, luni, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, adaugand ca productia totala de grau este chiar usor mai buna decat in 2014, informeaza Agerpres.

Daniel Constantin vrea sa prezinte Parlamentului programul de refacere a infrastructurii de irigatii

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, intentioneaza sa se adreseze, saptamana viitoare, Comisiei de specialitate din Camera Deputatilor pentru a obtine un acord politic in vederea refacerii infrastructurii principale de irigatii, care necesita investitii de un miliard de euro, informeaza Agerpres.

Daniel Constantin: Fermierii vor primi despagubiri diferentiat; nu avem o evaluare finala a efectelor secetei

Autoritatile vor acorda diferentiat despagubirile specifice fermierilor mici si fermierilor mari, pentru cei din urma fiind nevoie de aprobarea Comisiei Europene, a declarat luni ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, sustinand ca nu exista o.

Daniel Constantin: Fermierii vor primi despagubiri diferentiat, pentru cei mari fiind nevoie de aprobarea Comisiei Europene

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat ca autoritatile vor acorda diferentiat despagubirile specifice fermierilor mici si celor mari, pentru acestia din urma fiind nevoie si de o aprobare a.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )