Libnet.ro
UNICEF

08:30

Daniel Constantin vrea sa prezinte Parlamentului programul de refacere a infrastructurii de irigatii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Daniel Constantin vrea sa prezinte Parlamentului programul de refacere a infrastructurii de irigatii

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, intentioneaza sa se adreseze, saptamana viitoare, Comisiei de specialitate din Camera Deputatilor pentru a obtine un acord politic in vederea refacerii infrastructurii principale de irigatii, care necesita investitii de un miliard de euro, informeaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Daniel Constantin: Fermierii vor primi despagubiri diferentiat; nu avem o evaluare finala a efectelor secetei

Autoritatile vor acorda diferentiat despagubirile specifice fermierilor mici si fermierilor mari, pentru cei din urma fiind nevoie de aprobarea Comisiei Europene, a declarat luni ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, sustinand ca nu exista o.

Daniel Constantin: Fermierii vor primi despagubiri diferentiat, pentru cei mari fiind nevoie de aprobarea Comisiei Europene

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat ca autoritatile vor acorda diferentiat despagubirile specifice fermierilor mici si celor mari, pentru acestia din urma fiind nevoie si de o aprobare a.

Daniel Constantin: Recolta de grau, usor mai buna decat in 2014

Culturile insamantate in toamna anului trecut pentru care s-a incheiat campania de recoltat nu au avut pierderi foarte mari din cauza secetei, a declarat, luni, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, adaugand ca productia totala de grau este chiar usor mai buna decat in 2014, informeaza Agerpres.

Daniel Constantin: Sunt pierderi la fiecare fermier pe culturi de primavara. Vremea afecteaza agricultura (VIDEO)

Daniel Constantin, ministrul agriculturii, a declarat, luni, ca s-a incheiat campania de recoltare si ca nu s-au inregistrat pierderi foarte mari, mentionand ca acolo unde au fost pierderi, acelea au fost.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )