Libnet.ro
UNICEF

06:00

Daniel Florea: Primarilor din Capitala nu le-a fost comunicat cati bolnavi sunt in fiecare sector. Un focar de infectie intr-o zona defavorizata poate crea probleme mult mai mari (VIDEO)

B1 B1,
Daniel Florea: Primarilor din Capitala nu le-a fost comunicat cati bolnavi sunt in fiecare sector. Un focar de infectie intr-o zona defavorizata poate crea probleme mult mai mari (VIDEO)

Daniel Florea, primarul Sectorului 5 al Capitalei, a vorbit despre inceperea noului an scolar, luni seara, in direct pe B1 TV, si a cerut colaborare cu inspectoratul scolar, cu Ministerul Educatiei, cu. continuă pe B1

Tinerii care au agresat sexual o tanara care facea jogging intr-un parc din Capitala, arestati

Agresorul sexual care a atacat o femeie intr-un parc din Capitala a fost arestat preventiv. De asemenea, si complicele sau isi va petrece urmatoarea luna dupa gratii.

Vitalie Stan, fost manager al Spitalului de Arsi din Capitala, urmarit penal pentru luare de mita

Vitalie Stan, fost manager al Spitalului Clinic de urgenta Chirurgie Plastica si Arsuri din Bucuresti, a fost pus sub urmarire penala de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru luare de mita, dupa.

Vitalie Stan, fost manager al Spitalului de Arsi din Capitala, urmarit penal pentru luare de mita

Vitalie Stan, fost manager al Spitalului Clinic de urgenta Chirurgie Plastica si Arsuri din Bucuresti, a fost pus sub urmarire penala de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru luare de mita, dupa ce ar fi primit de la 16 paciente suma totala de 25. 000 de euro.

Politistii din Capitala, la vanatoare de soferi. Amenzi usturatoare pentru folosirea telefonului mobil la volan

Politisti din Capitala au iesit la vanatoarea soferilor care nu respecta legea, iar amenzile au curs. Fie ca au folosit telefonul la volan, fie ca n-au purtat centura de siguranta, niciun conducator auto n-a fost scutit de penalizari.

Robert Negoita nu mai este primarul Sectorului 3 din Capitala. Reactia politicianului dupa ce a fost suspendat

Robert Negoita a fost suspendat din functia de primar al Sectorului 3. Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a semnat un ordin de incetare a mandatului lui Robert Negoita, din cauza faptului ca acesta candidaza din partea altui partid politic in toamna.

Tanara agresata sexual in timp ce alerga intr-un parc din Capitala

O tanara care alerga intr-un parc din sectorul 4 a fost urmarita de un individ si agresata sexual de.

Fost manager al Spitalului de Arsi din Capitala, urmarit penal. Este acuzat ca a primit mita 25.000 de euro de la 16 paciente, pentru operatii estetice

Fostul manager al Spitalului Clinic de urgenta Chirurgie Plastica si Arsuri din Bucuresti Vitalie Stan este urmarit penal de procurorii DNA, fiind acuzat ca a primit mita 25. 000 de euro de la 16 paciente, pentru a le face diferite operatii estetice.

Gabriela Firea a anuntat reabilitarea unui important bulevard din Capitala si prima linie verde de tramvai

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat reabilitarea Bulevardului Liviu Rebreanu si inaugurarea primei linii verzi de tramvai. Circulatia tramvaielor 19 si 23 a fost reluata dupa mai bine de sapte ani.

Mai multe bulevarde din Capitala, transformate in zone pietonale in weekend. Lista completa a zonelor cu trafic restrictionat

Politia Capitalei a anuntat ca pana in data de 14 septembrie a anului curent, in zilele de weekend, in intervalul 16. 00, traficul va fi restrictionat pe mai multe strazi din Bucuresti, pentru stabilirea unor zone pietonale.

Dreptul la adio, asigurat pentru bolnavii cu forme grave de coronavirus din capitala Argentina: Trebuie sa oferim tot sprijinul posibil pentru protocoalele ce permit o moarte demna

Autoritatile din Buenos Aires a adoptat joi o lege care asigura un drept la adio pentru pacientii cu forme grave de coronavirus. Concret, documentul prevede ca o ruda cu varsta cuprinsa intre 18 si 60 de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )