Libnet.ro
UNICEF

00:08

Daniel Savu: SRI stia ca Traian Basescu era seful mafiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Daniel Savu: SRI stia ca Traian Basescu era seful mafiei

Senatorul PSD, Daniel Savu, a spus luni seara in emisiunea La ordinea zilei, ca SRI cunostea ca fosta sefa DIICOT, Alina Bica, era implicata in mafia retrocedarilor, dar nu a spus nimic deoarece stia ca la varful mafiei era Traian Basescu, relateaza antena3. ro. continuă pe Ziarul Bursa

La Ordinea zilei. Daniel Savu: SRI stia ca Basescu era seful mafiei

Senatorul PSD, Daniel Savu, a spus luni seara in emisiunea La ordinea zilei cu Dana Grecu si Radu Tudor, ca SRI stia ca fosta sefa DIICOT, Alina Bica, era implicata in mafia retrocedarilor, dar nu a spus.

Traian Basescu, la sediul PMP. Secretarul general al partidului: Basescu este fondatorul sub acoperire al partidului

Fostul presedinte Traian Basescu este din nou, joi, la sediul PMP. Traian Basescu s-ar putea implica in alegerile care au loc in weekend in filiale din PMP. Sambata, 28 februarie, se vor organiza alegeri privind.

Crin Antonescu, atac la adresa lui Traian Basescu: Este o rusine

Fostul lider PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca fostul presedinte Traian Basescu este o rusine si ca nu ar trebui sa revina pe scena politica, informeaza Mediafax.

Antonescu, despre Traian Basescu: Ma intreb cum poate dormi linistit cand se gandeste la biata Ridzi

Fostul presedinte PNL, senatorul Crin Antonescu, a fost intrebat, luni, cum vede posibila revenire a lui Traian Basescu pe scena politica. El i-a dat o replica si premierului Victor Ponta, care afirmase ca ii este dor de el si de USL.

Traian Basescu, dupa sedinta PMP: in partid este mai mult entuziasm ca oricand. in ultimele 30 de zile s-au inscris 14.000 de oameni (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni, la finalul sedintei PMP, ca in partid exista mai mult entuziasm ca oricand, precizand ca in ultimele 30 de zile s-au inscris peste 14. 000 de membri noi.

Ce crede Traian Basescu ca i se va intampla Elenei Udrea: Am incredere pana in ultima clipa

Traian Basescu se face ca nu stie care sunt acuzatiile pe care i le aduc magistratii Elenei Udrea si pentru care blonda protejata de el este acum dupa gratii. Fostul presedinte spune ca nu si-a pierdut.

Traian Basescu, mesaj de 1 Martie pentru doamne si domnisoare

Fostul presedinte Traian Basescu a postat, duminica, pe Facebook, o fotografie cu flori de primavara si un mesaj special de 1 Martie pentru doamne si domnisoare.

VIDEO Traian Basescu, din nou la sediul PMP: Am incredere in Elena Udrea si in justitie

Fostul presedinte Traian Basescu a fost la sediul PMP, duminica, pentru a doua oara in ultimele trei zile, el exprimandu-si din nou increderea in Elena Udrea si in justitie, informeaza Mediafax.

Traian Basescu, din nou la sediul PMP: Am incredere in Elena Udrea si in justitie

Fostul presedinte Traian Basescu a fost la sediul PMP, duminica, pentru a doua oara in ultimele trei zile, el exprimandu-si din nou increderea in Elena Udrea si in justitie.

Traian Basescu, din nou la sediul PMP: Am incredere in Elena Udrea si in justitie

Fostul presedinte Traian Basescu a fost astazi la sediul PMP, pentru a doua oara in ultimele trei zile, el exprimandu-si din nou increderea in Elena Udrea si in justitie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )