Libnet.ro
UNICEF

20:00

Darius Valcov afla azi daca scapa de arest

Antena3 Antena3,
Darius Valcov afla azi daca scapa de arest

Darius Valcov afla astazi daca scapa de arest. Fostul ministru a ajuns la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ). Magistratii judeca azi contestatia DNA la decizia instantei de a-l trimite in. continuă pe Antena3

Darius Valcov afla vineri daca scapa de arest

Fostul primar de Slatina si ex-ministru de Finante, Darius Valcov, afla vineri 24 aprilie, daca decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie de marti 21 aprilie, ca acesta sa fie scos din arestul Politie Capitalei si sa fie cercetat in stare de arest la domiciliu va fi pusa in aplicare. Deocamdata, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au contestat hotararea Curtii Supreme.

UPDATE: Alina Bica si Dorin Cocos afla, marti, daca scapa de arest. Fosta sefa a DIICOT a ajuns la ICCJ

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, si omul de afaceri Dorin Cocos afla, marti, daca vor fi eliberati. Judecatorii au decis saptamana trecuta ca cei doi sa fie cercetati in arest la domiciliu, in dosarul Bica 2, insa procurorii DNA au contestat decizia.

Alina Bica si Dorin Cocos afla, marti, daca scapa de arest

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, si omul de afaceri Dorin Cocos afla, marti, daca vor fi eliberati. Judecatorii au decis saptamana trecuta ca cei doi sa fie cercetati in arest la domiciliu, in dosarul Bica 2, insa procurorii DNA au contestat decizia.

Dosarul Gala Bute: Elena Udrea afla, joi, daca scapa de arestul preventiv

Elena Udrea afla, joi, daca va fi cercetata, in continuare, in stare de arest preventiv, in dosarul Gala Bute. Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au amanat pentru joi pronuntarea unei decizii in privinta masurilor preventive dispuse in dosarul Gala Bute.

Dosarul Gala Bute. Elena Udrea ar putea afla miercuri daca scapa de arest preventiv

Elena Udrea ar putea afla, miercuri, daca va fi cercetata in continuare in spatele gratiilor. Asta pentru ca astazi magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie masurile preventive dispuse in dosarul Gala Bute. Udrea a fost trimisa marti in judecata in acest dosar. Daca va fi gasita vinovata aceasta risca pana la 10 ani de inchisoare.

Elena Udrea afla daca scapa de arest in dosarul Gala Bute

Elena Udrea afla joi daca ramane in arest in dosarul Gala Bute, in care a fost trimisa in judecata, informeaza B1 TV. Fostul ministru al Turismului a transmis, pe Facebook, ca nu are geanta de 50. 000 de.

Fostul ministru Darius Valcov ar putea afla vineri daca ramane sau nu in arest preventiv

Darius Valcov, fostul ministru al Finantelor, ar putea afla, vineri, daca va fi cercetat in continuare in arest preventiv sau va fi cercetat in libertate. Decizia de vineri a magistratilor Curtii Supreme va fi definitiva.

Darius Valcov scapa momentant de inchisoare si ramane in arest la domiciliu

Propunerea procurorilor DNA de prelungire a restului preventiv in cazul lui Darius Valcov a fost respinsa de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), care a hotarat ca acesta sa fie cercetat in arest la domiciliu, decizia nefiind definitiva,.

Darius Valcov RAMANE in arest

Update 11. 45 - Fostul ministru al FinantelorDarius Valcov ramane in arest, a decis, vineri, ICCJ, dupa ce a admis recursul DNA. ____________________________Stirea initiala 10. 35Darius Valcov afla astazi.

Darius Valcov si Horia Georgescu afla daca vor fi eliberati

Aflat dupa gratii, fostul ministru de Finante Darius Valcov asteapta vineri o decizie luata de Curtea Suprema, dupa ce DNA a contestat arestul la domiciliu dispus de instata la momentul prelungirii masurii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )