Libnet.ro
UNICEF

20:00

Fostul ministru Darius Valcov ar putea afla vineri daca ramane sau nu in arest preventiv

Adevărul Adevărul,
Fostul ministru Darius Valcov ar putea afla vineri daca ramane sau nu in arest preventiv

Darius Valcov, fostul ministru al Finantelor, ar putea afla, vineri, daca va fi cercetat in continuare in arest preventiv sau va fi cercetat in libertate. Decizia de vineri a magistratilor Curtii Supreme va fi definitiva. continuă pe Adevărul

Horia Georgescu ar putea afla marti daca scapa de arestul preventiv

Fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate Horia Georgescu ar putea afla, marti, daca va fi scos din arest. Magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie contestatia acestuia impotriva deciziei prin care i-a fost mentinut arestul preventiv.

Dosarul Gala Bute. Elena Udrea ar putea afla miercuri daca scapa de arest preventiv

Elena Udrea ar putea afla, miercuri, daca va fi cercetata in continuare in spatele gratiilor. Asta pentru ca astazi magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie masurile preventive dispuse in dosarul Gala Bute. Udrea a fost trimisa marti in judecata in acest dosar. Daca va fi gasita vinovata aceasta risca pana la 10 ani de inchisoare.

Darius Valcov afla vineri daca scapa de arest

Fostul primar de Slatina si ex-ministru de Finante, Darius Valcov, afla vineri 24 aprilie, daca decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie de marti 21 aprilie, ca acesta sa fie scos din arestul Politie Capitalei si sa fie cercetat in stare de arest la domiciliu va fi pusa in aplicare. Deocamdata, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au contestat hotararea Curtii Supreme.

Darius Valcov si Horia Georgescu afla daca vor fi eliberati

Aflat dupa gratii, fostul ministru de Finante Darius Valcov asteapta vineri o decizie luata de Curtea Suprema, dupa ce DNA a contestat arestul la domiciliu dispus de instata la momentul prelungirii masurii.

Darius Valcov afla azi daca scapa de arest

Darius Valcov afla astazi daca scapa de arest. Fostul ministru a ajuns la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ). Magistratii judeca azi contestatia DNA la decizia instantei de a-l trimite in.

Darius Valcov RAMANE in arest

Update 11. 45 - Fostul ministru al FinantelorDarius Valcov ramane in arest, a decis, vineri, ICCJ, dupa ce a admis recursul DNA. ____________________________Stirea initiala 10. 35Darius Valcov afla astazi.

Darius Valcov, din nou la DNA. Fostul ministru al Finantelor va fi audiat

Darius Valcov a ajuns in aceasta dimineata la DNA, pentru noi audieri. Fostul ministru al Finanteloreste cercetat in arest la domiciliu, iar decizia nu este definitiva. Fostul ministru al Finantelor.

Darius Valcov, adus la sediul DNA pentru a da noi declaratii in fata procurorilor

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost dus marti din Arestul Central al Politiei Capitalei, la sediul DNA pentru a da noi declaratii, informeaza B1 TV. in ultima perioadaa, Darius Valcov a colaborat.

Darius Valcov, audiat la DNA

Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, a venit, marti, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru audieri. El este cercetat in arest la domiciliu, in dosarul in care este cercetat fapte de coruptie, informeaza B1 Tv.

Darius Valcov va fi cercetat in continuare in arest. Decizia ICCJ e definitiva

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, vineri, prelungirea a arestului preventiv in cazul lui fostului ministru de Finante Darius Valcov, acuzat ca a efectuat operatiuni financiare sau acte de comert.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )