Libnet.ro
UNICEF

22:00

Darius Valcov va fi cercetat in continuare in arest. Decizia ICCJ e definitiva

B1 B1,
Darius Valcov va fi cercetat in continuare in arest. Decizia ICCJ e definitiva

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, vineri, prelungirea a arestului preventiv in cazul lui fostului ministru de Finante Darius Valcov, acuzat ca a efectuat operatiuni financiare sau acte de comert. continuă pe B1

Darius Valcov va fi cercetat in continuare in arest

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a admis propunerea procurorilor DNA de prelungire a arestului preventiv in cazul lui Darius Valcov, in dosarul in care este acuzat ca a efectuat operatiuni financiare sau acte de comert incompatibile cu functia de primar, senator si ministru, potrivit surselor din presa.

Darius Valcov RAMANE in arest

Update 11. 45 - Fostul ministru al FinantelorDarius Valcov ramane in arest, a decis, vineri, ICCJ, dupa ce a admis recursul DNA. ____________________________Stirea initiala 10. 35Darius Valcov afla astazi.

Alina Bica si Dorin Cocos, plasati in arest la domiciliu. Decizia iCCJ, definitiva

Alina Bica si Dorin Cocos vor fi plasati in arest la domicliun in dosarul Bica2. Magistratii Curtii Supreme nu au admis contestatia procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie. Bica va parasi inchisoarea.

Fostul ministru Darius Valcov ar putea afla vineri daca ramane sau nu in arest preventiv

Darius Valcov, fostul ministru al Finantelor, ar putea afla, vineri, daca va fi cercetat in continuare in arest preventiv sau va fi cercetat in libertate. Decizia de vineri a magistratilor Curtii Supreme va fi definitiva.

Darius Valcov scapa momentant de inchisoare si ramane in arest la domiciliu

Propunerea procurorilor DNA de prelungire a restului preventiv in cazul lui Darius Valcov a fost respinsa de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), care a hotarat ca acesta sa fie cercetat in arest la domiciliu, decizia nefiind definitiva,.

Darius Valcov, din nou la DNA. Fostul ministru al Finantelor va fi audiat

Darius Valcov a ajuns in aceasta dimineata la DNA, pentru noi audieri. Fostul ministru al Finanteloreste cercetat in arest la domiciliu, iar decizia nu este definitiva. Fostul ministru al Finantelor.

Darius Valcov afla azi daca scapa de arest

Darius Valcov afla astazi daca scapa de arest. Fostul ministru a ajuns la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ). Magistratii judeca azi contestatia DNA la decizia instantei de a-l trimite in.

Darius Valcov, audiat la DNA

Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, a venit, marti, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru audieri. El este cercetat in arest la domiciliu, in dosarul in care este cercetat fapte de coruptie, informeaza B1 Tv.

UPDATE: Darius Valcov , inca 30 de zile de arest preventiv

Darius Valcov va ramane inca 30 de zile in arest preventiv, in dosarul in care este acuzat ca a efectuat operatiuni financiare sau acte de comert incompatibile cu functia de primar, senator si ministru, au decis, vineri, magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie.

UPDATE: Darius Valcov, inca 30 de zile de arest preventiv

Darius Valcov va ramane inca 30 de zile in arest preventiv, in dosarul in care este acuzat ca a efectuat operatiuni financiare sau acte de comert incompatibile cu functia de primar, senator si ministru, au decis, vineri, magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )