Libnet.ro
UNICEF

22:00

Darius Valcov si Horia Georgescu afla daca vor fi eliberati

B1 B1,
Darius Valcov si Horia Georgescu afla daca vor fi eliberati

Aflat dupa gratii, fostul ministru de Finante Darius Valcov asteapta vineri o decizie luata de Curtea Suprema, dupa ce DNA a contestat arestul la domiciliu dispus de instata la momentul prelungirii masurii. continuă pe B1

Alina Bica si Dorin Cocos afla daca vor fi eliberati: Decizia inaltei Curti va fi definitiva

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, si omul de afaceri Dorin Cocos afla marti daca vor fi eliberati, informeaza B1 TV. Cei doi sunt arestati preventiv pentru fapte de coruptie. Un judecator de drepturi si.

Fostul ministru Darius Valcov ar putea afla vineri daca ramane sau nu in arest preventiv

Darius Valcov, fostul ministru al Finantelor, ar putea afla, vineri, daca va fi cercetat in continuare in arest preventiv sau va fi cercetat in libertate. Decizia de vineri a magistratilor Curtii Supreme va fi definitiva.

Horia Georgescu ar putea afla marti daca scapa de arestul preventiv

Fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate Horia Georgescu ar putea afla, marti, daca va fi scos din arest. Magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie contestatia acestuia impotriva deciziei prin care i-a fost mentinut arestul preventiv.

Darius Valcov afla azi daca scapa de arest

Darius Valcov afla astazi daca scapa de arest. Fostul ministru a ajuns la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ). Magistratii judeca azi contestatia DNA la decizia instantei de a-l trimite in.

Darius Valcov, adus la sediul DNA pentru a da noi declaratii in fata procurorilor

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost dus marti din Arestul Central al Politiei Capitalei, la sediul DNA pentru a da noi declaratii, informeaza B1 TV. in ultima perioadaa, Darius Valcov a colaborat.

Horia Georgescu RAMANE in arest

Fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate ANI),Horia Georgescu, ramane in arest, iar unul dintre evaluatorii din acest dosar a fost trimis in arest la domiciliu. Horia Georgescu este retinut pentru.

Darius Valcov va fi cercetat in continuare in arest. Decizia ICCJ e definitiva

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, vineri, prelungirea a arestului preventiv in cazul lui fostului ministru de Finante Darius Valcov, acuzat ca a efectuat operatiuni financiare sau acte de comert.

Darius Valcov va fi cercetat in continuare in arest

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a admis propunerea procurorilor DNA de prelungire a arestului preventiv in cazul lui Darius Valcov, in dosarul in care este acuzat ca a efectuat operatiuni financiare sau acte de comert incompatibile cu functia de primar, senator si ministru, potrivit surselor din presa.

UPDATE: Darius Valcov , inca 30 de zile de arest preventiv

Darius Valcov va ramane inca 30 de zile in arest preventiv, in dosarul in care este acuzat ca a efectuat operatiuni financiare sau acte de comert incompatibile cu functia de primar, senator si ministru, au decis, vineri, magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie.

UPDATE: Darius Valcov, inca 30 de zile de arest preventiv

Darius Valcov va ramane inca 30 de zile in arest preventiv, in dosarul in care este acuzat ca a efectuat operatiuni financiare sau acte de comert incompatibile cu functia de primar, senator si ministru, au decis, vineri, magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )