Libnet.ro
UNICEF

17:00

Darius Valcov afla, joi, daca va fi arestat preventiv

România Liberă România Liberă,
Darius Valcov afla, joi, daca va fi arestat preventiv

Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, afla, joi, daca va fi arestat preventiv, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta si luare de mita. inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat, miercuri, cu o zi, pronuntarea sentintei in cazul fostului ministru. continuă pe România Liberă

Fostul ministru Darius Valcov afla miercuri daca va fi arestat preventiv

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov afla miercuri daca va fi arestat preventic sau daca va ramane cu o masura mia blanda. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie contestatia procurorilor impotriva deciziei prin care parlamentarul a fost plasat in arest la domiciliu.

Darius Valcov afla, miercuri, daca va fi arestat

Plenul Senatului se va reuni miercuri pentru a vota a doua cerere a DNA privind urmarirea penala a lui Darius Valcov, dupa ce Comisia Juridica a Senatului a avizat pozitiv cererea DNA cu noua voturi pentru, si cererea privind retinerea si arestarea preventiva a senatorului PSD, cu sapte voturi pentru si doua abtineri, potrivit Mediafax.

Radu Mazare afla, joi, daca va fi arestat preventiv, pentru abuz in serviciu

Primarul Constantei Radu Mazare afla, joi, daca va fi arestat preventiv, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu. inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat cu o zi pronuntarea sentinetei in acest dosar.

Elena Udrea ar putea afla joi daca ramane in arest preventiv

Elena Udrea ar putea afla joi daca ramane in spatele gratiilor sau va primi o masura mai blanda in dosarul Gala Bute. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie contestatia acesteia impotriva deciziei prin care i-a fost prelungit arestul preventiv.

Curtea Suprema decide joi daca Darius Valcov ramane in arest la domiciliu sau va fi arestat preventiv

Fostul ministru de Finante, Darius Valcov afla joi daca va ramane in arest la domiciliu sau va fi arestat preventiv, asa cum au cerut procurorii DNA in dosarul de trafic de influenta. Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat pentru joi anuntarea deciziei la contestatia DNA dupa ce instanta a hotarat sa-l cerceteze pe Darius Valcov in arest la domiciliu.

UPDATE. Darius Valcov va fi arestat preventiv. Fostul ministru a parasit sediul DNA

UPDATE -Darius Valcov a parasit sediul DNA in urma cu putin timp. Fostul ministru a fost bagat in duba Politiei si urmeaza sa fie dus la Arestul Politiei. ---Instanta suprema a hotarat arestarea.

Darius Valcov afla daca ramane in arest la domiciliu. DNA il vrea dupa gratii, in timp ce fostul ministru preda procurorilor 40 de tablouri

UPDATE: Darius Valcov, a plecat, miercuri, in jurul orei 16. 40, de la iCCJ, unde s-a judecat cererea DNA de arestare preventiva a fostului ministru al Finantelor, potrivit Mediafax.

Darius Valcov afla daca ramane in arest la domiciliu, in dosarul de trafic de influenta

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a ajuns, miercuri, la Curtea Suprema, unde este judecata contestatia facuta de procurorii DNA privind arestarea la domiciliu a lui Darius Valcov, pentru trafic de influenta, informeaza Agerpres.

Senatul decide miercuri daca incuviinteaza noua cerere a DNA de arestare a lui Darius Valcov

Darius Valcov afla miercuri daca poate fi arestat, informeza B1 TV. Cea de-a doua cerere DNA pe numele fostului ministru de Finante intra marti in Comisia Juridica, iar miercuri plenul Senatului va decide daca.

Darius Valcov, audiat 10 ore la DNA. Fostul ministru a refuzat sa faca declaratii

22 - Darius Valcov a iesit, marti seara, din sediul DNA, dupa zece ore de audieri. Fostul ministru, acuzat de trafic de influenta, a fost plasat in arest la domiciliu. UPDATE: Darius Valcov se afla.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )