Libnet.ro
UNICEF

20:30

Darius Valcov, audiat la Directia Nationala Anticoruptie: Fostul ministru a fost adus din arestul central

B1 B1,
Darius Valcov, audiat la Directia Nationala Anticoruptie: Fostul ministru a fost adus din arestul central

Fostul ministru de finante, Darius Valcov, este audiat joi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, informeaza B1 TV. Fostul ministru a fost adus cu duba din arestul central. Cel mai probabil este vorba despre. continuă pe B1

Darius Valcov, audiat la Directia Nationala Anticoruptie: Fostul ministru a fost adus din arestul central (VIDEO)

Fostul ministru de finante, Darius Valcov, este audiat joi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, informeaza B1 TV. Fostul ministru a fost adus cu duba din arestul central. Cel mai probabil este vorba despre.

Gabriel Sandu, audiat din nou la Directia Nationala Anticoruptie

Gabriel Sandu a fost audiat din nou la Directia Nationala Anticoruptie, informeaza B1 TV. Fostul ministru de Comunicatii nu a facut nicio declaratie jurnalistilor prezenti. Gabriel Sandu a fost audiat in dosarul.

Darius Valcov, audiat la DNA: Fostul ministru a fost adus din arestul central

Darius Valcov este audiat luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, informeaza B1 TV. Fostul ministru de finante a fost chemat cel mai probabil pentru a-si completa declaratia, avand in vedere ca acestui.

Darius Valcov, audiat la DNA

Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, a fost adus in dimineata zilei de luni, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat.

Darius Valcov, audiat la DNA. Tablourile confiscate de la acesta au ajuns in custodia Muzeului National de Arta

Fostul ministru Darius Valcov a fost dus, luni, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a da noi declaratii in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta. Asta dupa ce, la finalul saptamanii trecute a fost arestat preventiv pentru 23 de zile. Tablourile confiscate de la senator se afla in custodia Muzeului National de Arta a Romaniei MNAR).

Darius Valcov a fost adus la DNA, pentru audieri

Fostul ministru de Finante Darius Valcov a fost adus astazi, cu duba, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a fi audiat.

Fostul ministru Darius Valcov, adus la DNA

Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, a fost adus cu duba la DNA, luni dimineata, pentru a da declaratii. Valcov a fost adus la Directia Nationala Anticoruptie din sediul arestului central al.

DNA face inca o cerere de arestare pentru Darius Valcov

Directia Nationala Anticoruptie a emis o noua cerere de arestare pentru fostul primar al Slatinei si ministru de Finante, Darius Valcov. Solicitarea este pentru presupuse infractiuni de trafic de influenta si operatiuni financiare incompatibile cu functia din care acesta ar fi obtinut bunurile din seif si tablourile gasite ulterior.

Darius Valcov, adus pentru audieri la DNA

Fostul ministru de Finante Darius Valcov a fost adus in dimineata zilei de joi pentru audieri la DNA.

Darius Valcov petrece Pastele la Beciul Domnesc. Fostul primar slatinean a recunoscut ca a fost ajutat in afaceri de actualul edil suspendat, Minel Prina

Judecatorii inaltei Curt de Casatie si Justitie au respins, marti 7 aprilie, solicitarea lui Darius Valcov, fost primar de Slatina si ex-ministru de Finante, de a fi eliberat din arest si a fi cercetat in arest la domiciliu. Tot marti, aceeasi instanta a respins a doua solicitare a Directiei Nationale Anticoruptie de arestare preventiva a lui Valcov, acuzat de trafic de influenta si folosire de informatii oficiale in folosul propriu.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )