Libnet.ro
UNICEF

18:30

Darius Valcov, audiat la DNA

România Liberă România Liberă,
Darius Valcov, audiat la DNA

Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, a fost adus in dimineata zilei de luni, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat. continuă pe România Liberă

Darius Valcov, audiat la DNA. Tablourile confiscate de la acesta au ajuns in custodia Muzeului National de Arta

Fostul ministru Darius Valcov a fost dus, luni, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a da noi declaratii in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta. Asta dupa ce, la finalul saptamanii trecute a fost arestat preventiv pentru 23 de zile. Tablourile confiscate de la senator se afla in custodia Muzeului National de Arta a Romaniei MNAR).

Darius Valcov, audiat la DNA: Fostul ministru a fost adus din arestul central

Darius Valcov este audiat luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, informeaza B1 TV. Fostul ministru de finante a fost chemat cel mai probabil pentru a-si completa declaratia, avand in vedere ca acestui.

Fostul ministru Darius Valcov, adus la DNA

Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, a fost adus cu duba la DNA, luni dimineata, pentru a da declaratii. Valcov a fost adus la Directia Nationala Anticoruptie din sediul arestului central al.

Darius Valcov, adus la DNA. Fostul ministru incearca sa scape de arestul preventiv

Update 15. 37 - Fostul ministru al Finantelor Drasiu Valcov, a facut o cerere de inlocuire a arestului preventiv, dupa ce si-a recunoscut faptele, ultima data cand a fost in fata judecatorilor. El a fost.

Darius Valcov a fost adus la DNA, pentru audieri

Fostul ministru de Finante Darius Valcov a fost adus astazi, cu duba, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a fi audiat.

inca o problema pentru Darius Valcov: Din spatele gratiilor, fostul ministru ramane fara permis de conducere

Darius Valcov nu mai scapa de probleme. Fostul ministru de Finante a ramas fara carnetul de conducere dupa ce a fost surprins circuland cu viteza mare in urma cu cateva luni. Aceasta este insa cea mai mica.

Colectia de tablouri a lui Darius Valcov a ajuns in custodia Muzeului National de Arta din Bucuresti

Cele 125 de tablouri care au fost sechestrate de procurorii DNA in dosarul fostului ministru al Finantelor Darius Valcov se afla in custodia Muzeului National de Arta a Romaniei din Bucuresti. in.

Darius Valcov cere inlocuirea arestului preventiv cu o masura mai usoara: arest la domiciliu sau control judiciar

Fostul ministru de Finante Darius Valcov a depus o cerere de inlocuire a masurii arestului preventiv cu o masura mai usoara, respectiv arest la domiciliu sau control judiciar, cerere ce va fi discutata.

Darius Valcov cere inlocuirea arestului preventiv

Inalta Curte de Casatie si Justitie va lua in discutie marti o cerere depusa de fostul ministru de Finante Darius Valcov de inlocuire a masurii arestului preventiv cu o masura mai usoara, respectiv arest la domiciliu sau control judiciar, informeaza Agerpres.

Darius Valcov cere inlocuirea arestului preventiv cu o masura mai blanda

Darius Valcov, prin avocatii sai, a depus o cerere de inlocuire a arestului preventiv cu masura cercetarii in arest la domiciliu sau sub control judiciar, solicitarea fostului ministru urmand sa fie analizata marti de judecatorii instantei supreme.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )