Libnet.ro
UNICEF

18:30

inca o problema pentru Darius Valcov: Din spatele gratiilor, fostul ministru ramane fara permis de conducere

B1 B1,
inca o problema pentru Darius Valcov: Din spatele gratiilor, fostul ministru ramane fara permis de conducere

Darius Valcov nu mai scapa de probleme. Fostul ministru de Finante a ramas fara carnetul de conducere dupa ce a fost surprins circuland cu viteza mare in urma cu cateva luni. Aceasta este insa cea mai mica. continuă pe B1

Comisie parlamentara pentru aflarea adevarului din spatele masacrului de la Fantana Alba

Presedintele PMP, deputatul Eugen Tomac, a declarat, miercuri, la Suceava, ca a fost adunat numarul necesar de semnaturi ale parlamentarilor pentru infiintarea comisiei speciale pentru aflarea adevarului masacrului de la Fantana Alba, unde in 1941 ar fi fost omorati peste trei mii de romani, potrivit Mediafax.

Zi decisiva pentru Darius Valcov: va afla daca va fi incatusat a doua oara

Senatorul Darius Valcov, fost primar al Slatinei si ex-ministru al Finantelor, a ajuns, astazi, la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie, loc unde va se judeca contestatia Directiei Nationale Anticoruptie impotriva deciziei instantei mentionate de arestare la domiciliu a lui Valcov, anchetatorii solicitand initial arestare preventiva. Tot astazi, plenul Senatului se va pronunta asupra unei a doua cereri de arestare preventiva a senatorului.

Darius Valcov a decis sa predea procurorilor alte 40 de tablouri

Darius Valcov mai adauga la colectia sa impresionanta inca 40 de tablouri, pe care le-a predat astazi procurorilor. Astfel, fostul ministru, ajunge la un numar de 150 de opere de arta pe care acesta le-a.

VIDEO Darius Valcov, arestat preventiv pentru 23 de zile

Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, a primit mandat de arest preventiv pentru 23 de zile in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, a decis joi Inalta Curte de Casatie si Justitie. Valcov este acuzat de procurorii DNA ca ar fi intervenit, in perioada in care era primar al Slatinei, in atribuirea unor contracte catre un om de afaceri. Ora 18:00 Darius Valcov a fost dus in arestul Politiei Capitalei.

Curtea Suprema decide joi daca Darius Valcov ramane in arest la domiciliu sau va fi arestat preventiv

Fostul ministru de Finante, Darius Valcov afla joi daca va ramane in arest la domiciliu sau va fi arestat preventiv, asa cum au cerut procurorii DNA in dosarul de trafic de influenta. Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat pentru joi anuntarea deciziei la contestatia DNA dupa ce instanta a hotarat sa-l cerceteze pe Darius Valcov in arest la domiciliu.

Darius Valcov afla daca ramane in arest la domiciliu, in dosarul de trafic de influenta

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a ajuns, miercuri, la Curtea Suprema, unde este judecata contestatia facuta de procurorii DNA privind arestarea la domiciliu a lui Darius Valcov, pentru trafic de influenta, informeaza Agerpres.

Darius Valcov, la inalta Curte, unde este judecata contestatia DNA privind arestarea la domiciliu

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a ajuns miercuri dimineata la Curtea Suprema unde este judecata contestatia facuta de procurorii DNA privind arestarea la domiciliu a lui Darius Valcov, pentru trafic.

Darius Valcov, audiat timp de 4 ore la DNA

UPDATE: Darius Valcov se afla in sediul DNA de aproximativ 4 ore. El este in continuare audiat de procurorii DNA. ----Fostul ministru Darius Valcov a venit la DNA pentru a da alte declaratii in dosarul in.

Darius Valcov, ARESTAT preventiv pentru 23 de zile

UPDATE: Judecatorii au hotarat sa il aresteze preventiv pe Darius Valcov in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi intervenit, cand era primar al Slatinei, in atribuirea unor contracte catre un om de afaceri.

Curtea Suprema a admis contestatia DNA: Darius Valcov, arestat preventiv pentru 23 de zile

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost arestat preventiv pentru 23 de zile, potrivit deciziei magistratilor iCCJ care au judecat, miercuri, contestatia DNA la masura privind arestul la domiciliu. Avand.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )