Libnet.ro
UNICEF

17:00

Darius Valcov, ARESTAT preventiv pentru 23 de zile

România Liberă România Liberă,
Darius Valcov, ARESTAT preventiv pentru 23 de zile

UPDATE: Judecatorii au hotarat sa il aresteze preventiv pe Darius Valcov in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi intervenit, cand era primar al Slatinei, in atribuirea unor contracte catre un om de afaceri. continuă pe România Liberă

Curtea Suprema a admis contestatia DNA: Darius Valcov, arestat preventiv pentru 23 de zile

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost arestat preventiv pentru 23 de zile, potrivit deciziei magistratilor iCCJ care au judecat, miercuri, contestatia DNA la masura privind arestul la domiciliu. Avand.

VIDEO Darius Valcov, arestat preventiv pentru 23 de zile

Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, a primit mandat de arest preventiv pentru 23 de zile in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, a decis joi Inalta Curte de Casatie si Justitie. Valcov este acuzat de procurorii DNA ca ar fi intervenit, in perioada in care era primar al Slatinei, in atribuirea unor contracte catre un om de afaceri. Ora 18:00 Darius Valcov a fost dus in arestul Politiei Capitalei.

Darius Valcov, arestat preventiv in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis arestarea preventiva a fostului ministru al Finantelor Darius Valcov, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi intervenit, cand era primar al Slatinei, in atribuirea unor contracte.

VIDEO Radu Mazare a fost arestat preventiv

Radu Mazare a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, au decis joi judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie, dupa ce DNA a contestat decizia de cercetare in stare de libertate a acestuia.

Sef al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, arestat preventiv pentru mita

Seful Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, Radu Smarandache, a fost arestat preventiv, pentru luare de mita, informeaza un comunicat de presa remis de DNA.

Radu Mazare, ARESTAT preventiv pentru luare de mita. Primarul Constantei a fost adus in arestul politiei

Update 17. 50- Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost adus, joi dupa-amiaza, in arestul Politiei Judetene Constanta, dupa ce instanta suprema a decis ca acesta sa fie arestat preventiv in dosarul in.

Radu Mazare, arestat preventiv pentru luare de mita. Primarul Constantei a fost adus in arestul politiei

Update 17. 50- Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost adus, joi dupa-amiaza, in arestul Politiei Judetene Constanta, dupa ce instanta suprema a decis ca acesta sa fie arestat preventiv in dosarul in.

Radu Mazare afla, joi, daca va fi arestat preventiv, pentru abuz in serviciu

Primarul Constantei Radu Mazare afla, joi, daca va fi arestat preventiv, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu. inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat cu o zi pronuntarea sentinetei in acest dosar.

UPDATE. Darius Valcov va fi arestat preventiv. Fostul ministru a parasit sediul DNA

UPDATE -Darius Valcov a parasit sediul DNA in urma cu putin timp. Fostul ministru a fost bagat in duba Politiei si urmeaza sa fie dus la Arestul Politiei. ---Instanta suprema a hotarat arestarea.

Darius Valcov, arestat. Instanta a emis pe numele fostului ministru un mandat de 23 de zile. Acesta este audiat la DNA

Darius Valcov va pleca de la DNA, unde a fost chemat joi dimineata pentru audieri, direct in arestul central al Politiei Capitalei. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme au hotarat sa emita pe numele lui un mandat de arestare preventiva pentru 23 de zile. Senatul a aprobat miercuri o noua cerere a procurorilor de retinere si arestare a fostului ministru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )