Libnet.ro
UNICEF

19:30

Darius Valcov, arestat. Instanta a emis pe numele fostului ministru un mandat de 23 de zile. Acesta este audiat la DNA

Adevărul Adevărul,
Darius Valcov, arestat. Instanta a emis pe numele fostului ministru un mandat de 23 de zile. Acesta este audiat la DNA

Darius Valcov va pleca de la DNA, unde a fost chemat joi dimineata pentru audieri, direct in arestul central al Politiei Capitalei. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme au hotarat sa emita pe numele lui un mandat de arestare preventiva pentru 23 de zile. Senatul a aprobat miercuri o noua cerere a procurorilor de retinere si arestare a fostului ministru. continuă pe Adevărul

Darius Valcov, arestat preventiv in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis arestarea preventiva a fostului ministru al Finantelor Darius Valcov, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi intervenit, cand era primar al Slatinei, in atribuirea unor contracte.

VIDEO Darius Valcov, arestat preventiv pentru 23 de zile

Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, a primit mandat de arest preventiv pentru 23 de zile in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, a decis joi Inalta Curte de Casatie si Justitie. Valcov este acuzat de procurorii DNA ca ar fi intervenit, in perioada in care era primar al Slatinei, in atribuirea unor contracte catre un om de afaceri. Ora 18:00 Darius Valcov a fost dus in arestul Politiei Capitalei.

Curtea Suprema a admis contestatia DNA: Darius Valcov, arestat preventiv pentru 23 de zile

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost arestat preventiv pentru 23 de zile, potrivit deciziei magistratilor iCCJ care au judecat, miercuri, contestatia DNA la masura privind arestul la domiciliu. Avand.

Darius Valcov, ARESTAT preventiv pentru 23 de zile

UPDATE: Judecatorii au hotarat sa il aresteze preventiv pe Darius Valcov in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi intervenit, cand era primar al Slatinei, in atribuirea unor contracte catre un om de afaceri.

Senatul decide miercuri daca incuviinteaza noua cerere a DNA de arestare a lui Darius Valcov

Darius Valcov afla miercuri daca poate fi arestat, informeza B1 TV. Cea de-a doua cerere DNA pe numele fostului ministru de Finante intra marti in Comisia Juridica, iar miercuri plenul Senatului va decide daca.

UPDATE. Darius Valcov va fi arestat preventiv. Fostul ministru a parasit sediul DNA

UPDATE -Darius Valcov a parasit sediul DNA in urma cu putin timp. Fostul ministru a fost bagat in duba Politiei si urmeaza sa fie dus la Arestul Politiei. ---Instanta suprema a hotarat arestarea.

Darius Valcov a ajuns, miercuri, la Curtea Suprema

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a ajuns la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde de analizeaza a doua cerere de arestare preventiva emisa pe numele sau, informeaza B1 Tv.

Darius Valcov, audiat 10 ore la DNA. Fostul ministru a refuzat sa faca declaratii

22 - Darius Valcov a iesit, marti seara, din sediul DNA, dupa zece ore de audieri. Fostul ministru, acuzat de trafic de influenta, a fost plasat in arest la domiciliu. UPDATE: Darius Valcov se afla.

Comisia juridica din Senat, aviz favorabil pentru retinerea si arestarea lui Darius Valcov (VIDEO)

Comisia juridica din Senat a dat marti un nou aviz favorabil pentru retinerea si arestarea a fostului ministu al Finantelor Darius Valcov, informeaza B1 TV. Potrivit presedintelui Comisie juridice, Catalin.

Darius Valcov, audiat din nou la DNA

Fostul ministru de Finante Darius Valcov s-a prezentat, in urma cu putin timp, la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru audieri in dosarul de coruptie in care este implicat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2974 seconds )