Libnet.ro
UNICEF

14:00

Gabriel Sandu, audiat din nou la Directia Nationala Anticoruptie

B1 B1,
Gabriel Sandu, audiat din nou la Directia Nationala Anticoruptie

Gabriel Sandu a fost audiat din nou la Directia Nationala Anticoruptie, informeaza B1 TV. Fostul ministru de Comunicatii nu a facut nicio declaratie jurnalistilor prezenti. Gabriel Sandu a fost audiat in dosarul. continuă pe B1

Elena Udrea a fost adusa din nou la DNA pentru o noua runda de audieri in dosarul Gala Bute (VIDEO)

Elena Udrea a fost adusa din arest din nou la DNA, miercuri, pentru o noua runda de audieri in dosarul Gala Bute, informeaza B1 TV. Audierile vor ajunge direct pe masa judecatorilor, care vineri au de luat o.

Elena Udrea a fost adusa din nou la DNA pentru o noua runda de audieri in dosarul Gala Bute. Avocatul Marius Striblea: Vrem sa demontam acuzatiile care i s-au adus (VIDEO)

Elena Udrea a fost adusa din arest din nou la DNA, miercuri, pentru o noua runda de audieri in dosarul Gala Bute, informeaza B1 TV. Audierile vor ajunge direct pe masa judecatorilor, care vineri au de luat o.

Pepe, tata de fetita, din nou! Cat a costat nasterea!

Pepe a devenit pentru a doua oara tatic. Sotia lui, Raluca Pascu, a adus ieri pe lume o fetita. Pentru ca s-a nascut in ziua de Florii, cei doi soti au decis sa ii dea micutei un al doilea prenume, inspirat de o floare. Iata care este acesta si cat a costat nasterea.

Traian Basescu jigneste din nou. De data aceasta printre icoane

Traian Basescu a jignit din nou jurnalistii. De aceasta data, a profitat de ocazie in timpul vizitei sale in orasul Soroca din Republica Moldova. Fostul presedinte i-a aruncat vorbe grele unui reporter chiar.

DNA: Un afacerist sustine ca 15% din valoarea contractelor primite ar fi urmat sa ajunga la un membru al Guvernului

Omul de afaceri Ionel Bogdan, trimis in judecata de Serviciul Teritorial Craiova al DNA pentru dare de mita, i-a propus unui martor denuntator care reprezenta o societate comerciala returnarea a 20% din contravaloarea tuturor contractelor care ii vor fi atribuite, sustinand ca 15% urma sa revina unui membru al Guvernului si unui partid politic, informeaza Directia Nationala Anticoruptie intr-un comunicat.

Deputatul UDMR Marko Attila a fost salvat din lipsa de cvorum: Sedinta plenului a fost anulata (VIDEO)

Marko Attila a fost salvat din lipsa de cvorum, informeaza B1 TV. Parlamentul a primit recent, a doua cerere de retinere si arestare a lui Marko Attila de la Directia Nationala Anticoruptie. Deputatul UDMR a.

Concurs de filme anti-spaga lansat de Directia Generala Anticoruptie

Institutiile cu atributii pe linia combaterii fenomenului coruptiei au lansat, in aceste zile, un concurs inedit adresat exclusiv elevilor de liceu si studentilor din intreaga tara. Astfel, pana la finele acestei luni, cei care pot participa la concurs trebuie sa realizeze un filmulet de 3-15 minute care sa aiba ca mesaj determinarea adoptarii unui comportament integru de catre cetatenii si functionarii statului. Premiile sunt semnificative.

Samsung, sperante uriase la debutul Galaxy S6: cum vor sud-coreenii sa puna din nou presiune pe succesul iPhone

Noile smartphone-uri din seria Galaxy S6 ale Samsung Electronics, care debuteaza vineri pe piata, alimenteaza asteptarile analistilor pentru prima crestere a profitului trimestrial din ultimele sase trimestre, sporind sansele companiei sud-coreene in.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )