Libnet.ro
UNICEF

16:00

Samsung, sperante uriase la debutul Galaxy S6: cum vor sud-coreenii sa puna din nou presiune pe succesul iPhone

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Samsung, sperante uriase la debutul Galaxy S6: cum vor sud-coreenii sa puna din nou presiune pe succesul iPhone

Noile smartphone-uri din seria Galaxy S6 ale Samsung Electronics, care debuteaza vineri pe piata, alimenteaza asteptarile analistilor pentru prima crestere a profitului trimestrial din ultimele sase trimestre, sporind sansele companiei sud-coreene in. continuă pe Wall-Street Ro

De buna voie, Samsung isi indoaie noile Galaxy S6 si S6 Edge [VIDEO]

La doar cateva zile dupa ce s-a dovedit ca Galaxy S6 Edge se indoaie la fel de usor precum un iPhone 6 Plus, cei de la Samsung au lansat un clip oficial. Anul trecut, la scurt timp dupa lansarea iPhone 6, a inceput un scandal online intitulat bendgate. Aceasta asociere de termeni era facuta pentru [] De buna voie, Samsung isi indoaie noile Galaxy S6 si S6 Edge [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

REVIEW Samsung Galaxy S6

Pentru multi, noul Galaxy S6 aduce schimbarea de care era nevoie. Dupa ani la rand in care a primit critici peste critici despre design-ul si constructia ieftina, Samsung a fost nevoit sa ridice stacheta pe o piata populata din ce in ce mai mult cu telefoane performante, desenate si construite frumos. Noul Galaxy S6, prin noul sau design si prin constructia sa din metal si sticla, stavileste o mare parte dintre critici, dar risca sa supere fanii sai dedicati care pot condamna decizia de a renunta la anumite elemente precum memoria extensibila prin card, la constructia waterproof sau la posibilitatea de a schimba si de a avea acces la baterie. HotNews. ro a testat cel mai bun telefon produs de Samsung pana acum si va ofera un review in detaliu, cu minusurile si plusurile noului Galaxy S6.

Samsung a platit 500 de fani ca sa vina la lansarea Galaxy S6

Un nou raport din China, ce ar putea fi adevarat, reuseste din nou sa aduca intr-o lumina proasta marketingul agresiv si indoielnic al celor de la Samsung. Desi au existat deja suficient de multe review-uri publicate pentru Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge pentru a confirma calitatea gadgeturilor, se pare ca Samsung nu a avut [] a href=Samsung a platit 500 de fani ca sa vina la lansarea Galaxy S6 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Samsung Galaxy S6 Edge invinge iPhone 6: Cat de buna e camera foto de pe acesta

Intr-un nou test ,,pe orbeste realizat de cei de la PhoneArena a iesit castigator Galaxy S6 Edge in fata iPhone 6, HTC One M9 si Galaxy Note 4. intr-o perioada in care abilitatea de a realiza fotografii in orice conditii este cel mai important criteriu de achizitie pentru un nou smartphone pentru foarte multi internauti, [].

VIDEO: Cum arata un Galaxy S6 si un iPhone 6 dupa ce sunt calcate de un AUDI

Ultimul test de rezistenta facut pe un Samsung Galaxy S6 si un iPhone 6 a fost aspru criticat de catre internauti datorita brutalitatii si modului in care a fost efectuat. Totusi dincolo de elementele ce tin de fiecare client care are un cont de youtube, testele extreme au demonstrat superioaritatea neta a lui Samsung S6 fata ce iPhone.

Arata foarte bine, dar Galaxy S6 Edge este imposibil de reparat

Ca de fiecare data, dupa o lansare oficiala a unui gadget, cei de la iFixit nu au ezitat foarte mult pana sa demonteze piesa cu piesa un Galaxy S6 Edge. Cu un design original si o performanta foarte buna, Galaxy S6 Edge este un smartphone foarte usor de laudat. Nu doar ca arata foarte bine, [] Arata foarte bine, dar Galaxy S6 Edge este imposibil de reparat Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

HTC isi zdrobeste concurenta cu o bata de baseball: iPhone 6, LG G3, Galaxy S6 [VIDEO]

La scurt timp dupa lansarea Galaxy S6, se pare ca suntem asaltati cu clipuri distructive. Cel mai recent este publicat de HTC si include o bata de baseball. De dragul comparatiilor nu foarte utile si al generarii de trafic, internetul a fost asaltat in ultimele saptamani cu clipuri distructive ce includeau unele dintre cele mai [] HTC isi zdrobeste concurenta cu o bata de baseball: iPhone 6, LG G3, Galaxy S6 [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Le-au dat de pamant si pe astea: Galaxy S6 Edge versus iPhone 6 test de rezistenta [VIDEO]

Desi nu s-a lansat oficial in toate teritoriile, noul Galaxy S6 Edge a fost deja trecut prin toate testele de anduranta in comparatie cu iPhone 6. Amatorii de gadgeturi s-au obisnuit deja sa vada teste mai mult sau mai putin agresive cu noile varfuri de gama ale celor mai importanti producatorii de telefoane si tablete. [] a href=Le-au dat de pamant si pe astea: Galaxy S6 Edge versus iPhone 6 test de rezistenta [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )