Libnet.ro
UNICEF

18:00

REVIEW Samsung Galaxy S6

Hotnews Hotnews,
 REVIEW Samsung Galaxy S6

Pentru multi, noul Galaxy S6 aduce schimbarea de care era nevoie. Dupa ani la rand in care a primit critici peste critici despre design-ul si constructia ieftina, Samsung a fost nevoit sa ridice stacheta pe o piata populata din ce in ce mai mult cu telefoane performante, desenate si construite frumos. Noul Galaxy S6, prin noul sau design si prin constructia sa din metal si sticla, stavileste o mare parte dintre critici, dar risca sa supere fanii sai dedicati care pot condamna decizia de a renunta la anumite elemente precum memoria extensibila prin card, la constructia waterproof sau la posibilitatea de a schimba si de a avea acces la baterie. HotNews. ro a testat cel mai bun telefon produs de Samsung pana acum si va ofera un review in detaliu, cu minusurile si plusurile noului Galaxy S6. continuă pe Hotnews

Samsung Galaxy 6 Edge se indoaie la fel de usor ca iPhone 6 Plus [VIDEO]

Samsung Galaxy S6 Edge nu este foarte andurant, asta daca ati sperat ca doar iPhone 6 Plus se indoaie cu o relativa usurinta. Anul trecut, la scurt timp dupa lansarea oficiala a noilor iPhone-uri, pe internet s-a initiat un scandal de proportii ce urma sa poarte numele bendgate. Aceasta asociere de termeni era formata din [].

Samsung Galaxy S6 Edge invinge iPhone 6: Cat de buna e camera foto de pe acesta

Intr-un nou test ,,pe orbeste realizat de cei de la PhoneArena a iesit castigator Galaxy S6 Edge in fata iPhone 6, HTC One M9 si Galaxy Note 4. intr-o perioada in care abilitatea de a realiza fotografii in orice conditii este cel mai important criteriu de achizitie pentru un nou smartphone pentru foarte multi internauti, [].

VIDEO: HTC M9, iPhone 6 si Samsung Galaxy 6 zdrobite in timpul unui test de anduranta!

HTC M9, iPhone 6 si Galaxy S6 nu sunt telefoane facute sa reziste in cazul unui situatii de anduranta. Concret, toate cele trei telefoane se indoaie la fel de usor si se distrug la un punct de forta de aproape 49 de Kg. Daca la testul de rezistenta la soc Galaxy S6 s-a detasat considerabil de iPhone 6, testul de anduranta a fost picat de toate cele trei modele.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )