Libnet.ro
UNICEF

16:00

Dati un leu pentru Codul Fiscal!

Adevărul Adevărul,
Dati un leu pentru Codul Fiscal!

Stiati ca trenurile merg pe sosele, ca padurile sunt agenti de poluare, ca impozitele sunt impozitate si ca taxele pot fi de o mie de ori mai mari decat veniturile la care se aplica? Daca nu stiati, uitati-va in actualul Cod Fiscal. continuă pe Adevărul

Guvernul are toate avizele pentru Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala, documentele pot fi aprobate in sedinta de miercuri

Guvernul s-a reunit astazi pentru a discuta proiectul noului Cod Fiscal si pe cel al Codului de Procedura Fiscala, ministrii constatand la final ca au fost emise toate avizele necesare, astfel ca documentele pot fi aprobate in sedinta de miercuri, scrie Mediafax.

Codul Fiscal ajunge in Parlament

Codul Fiscal si cel de Procedura Fiscala ajung pe masa senatorilor. Luni, ministrii care nu au avizat inca proiectele sunt convocati de Victor Ponta intr-o sedinta extraordinara a Guvernului, in care vor fi.

Taxa hoteliera va disparea din Codul fiscal. Agentiile de turism vor sa o transforme intr-o contributie pentru promovarea destinatiilor

Presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism ANAT), Aurelian Marin, a aratat ca noul Cod fiscal va elimina taxa hoteliera, insa ANAT propune ca, in locul eliminarii, sa se instituie un nou mecanism de gestionare prin care sumele colectate de la turisti sa fie utilizate pentru promovare.

Victor Ponta: Codul fiscal a primit avizul ministerelor. Miercuri ar putea fi anuntat un nume pentru conducerea ministerului de Finante (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca noul Cod fiscal a primit avizele necesare de la ministere, Justitia si Finantele urmand sa dea formafinala a proiectului care apoi va fi prezentat in Parlament. Se luc.

Fost ministru al Apelor si Padurilor, atac la Iohannis pentru Codul Silvic

Fostul ministru al apelor si padurilor il acuza pe Klaus Iohannis ca s-a lasat dezinformat de companiile din domeniul prelucrarii lemnului atunci cand a retrimis in Parlament Codul Silvic. Doina Pana sustine.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2367 seconds )