Libnet.ro
UNICEF

12:00

DEBUSOLARE. Care este procentul de crestere al pretului carburantilor: 0,7 centi sau 7 centi?.

România Liberă România Liberă,
DEBUSOLARE. Care este procentul de crestere al pretului carburantilor: 0,7 centi sau 7 centi?.

Declaratiile derutante ale premierului si ministrului de Finante privind cresterea pretului la combustibili, au ridicat foarte multe semne de intrebare. Pe site-ul Guvernului, declaratiile premierului Victor Ponta si vicepremierului Daniel Chitoiu prin care se arata ca aceasta crestere este de 0,7 centi. Redam integral comunicatul postat pe site-ul Guvernului: Declaratii sustinute de premierul Victor Ponta si vicepremierul Daniel Chitoiu, ministrul Finantelor Publice, la finalul negocierilor . continuă pe România Liberă

DEBUSOLARE pe site-ul Guvernului. Care este procentul de crestere al pretului carburantilor: ...

Declaratiile derutante ale premierului si ministrului de Finante privind cresterea pretului la combustibili, au ridicat foarte multe semne de intrebare. Guvernul va introduce o acciza de 7 eurocenti la litrul de carburant, fie benzina, fie motorina, banii astfel colectati urmand sa fie varsati intr-un fond special destinat investitiilor in infrastructura rutiera. Citeste si: Ponta, dupa intalnirea cu delegatia FMI: Carburantii se scumpesc din 2014 Insa, pe site-ul Guvernului, declaratiile .

Dosarul in care este cercetat politistul Traian Berbeceanu, mutat la Bucuresti.

Dosarul in care este cercetat politistul Traian Berbeceanu, fostul sef de la BCCO Alba, a fost transferat la Bucuresti. Citeste si: Seful BCCO Alba, Traian Berbeceanu, inlocuit din functie dupa ce a fost arestat preventiv DIICOT anunta ca, incepand de la 1 noiembrie s-a dispus preluarea dosarului la Structura Centrala. Citeste si: Berbeceanu ramane in arest In baza art. 201 din Legea 508/2004 privind infiintarea, organizarea si functionarea in cadrul Ministerului Public a Directiei de .

Productia mondiala de vin este in crestere

Productia mondiala de vin este in crestere, in acest an, in pofida deminuarii suprafetelor cultivate cu vita de vie, dar si a previziunilor sumbre emise de Morgan Stanley, conform AFP, citat de Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )