Libnet.ro
UNICEF

12:00

Dosarul in care este cercetat politistul Traian Berbeceanu, mutat la Bucuresti.

România Liberă România Liberă,
Dosarul in care este cercetat politistul Traian Berbeceanu, mutat la Bucuresti.

Dosarul in care este cercetat politistul Traian Berbeceanu, fostul sef de la BCCO Alba, a fost transferat la Bucuresti. Citeste si: Seful BCCO Alba, Traian Berbeceanu, inlocuit din functie dupa ce a fost arestat preventiv DIICOT anunta ca, incepand de la 1 noiembrie s-a dispus preluarea dosarului la Structura Centrala. Citeste si: Berbeceanu ramane in arest In baza art. 201 din Legea 508/2004 privind infiintarea, organizarea si functionarea in cadrul Ministerului Public a Directiei de . continuă pe România Liberă

Fostul sef al BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, ramane in arest

Fostul sef al Brigazii de de Combatere a Criminalitatii Organizate BCCO) Alba Iulia, Traian Berbeceanu, va fi cercetat in continuare in stare de arest preventiv, in dosarul in care este acuzat de procurori ca a sprijinit o grupare suspectata de evaziune fiscala cu produse petroliere, a decis Inalta Curte de Casatie si Justitie, informeaza Mediafax. Decizia instantei supreme, luata miercuri seara, este definitiva.

Instanta suprema a decis: Fostul sef al BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, ramane in arest

Fostul sef al BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, va fi cercetat in continuare in stare de arest preventiv, in dosarul in care este acuzat de procurori ca a sprijinit o grupare suspectata de evaziune fiscala cu.

DNA il suspecteaza pe Traian Berbeceanu de fapte de coruptie: Fostul sef BCCO Alba spera sa fie cercetat in libertate pentru evaziune fiscala

Directia Nationala Anticoruptie il suspecteaza pe fostul sef la BCCO Alba, Traian Berbeceanu, de fapte de coruptie. Acesta a ajuns, miercuri, la sediul iCCJ. Berbeceanu vrea sa fie cercetat in libertate si a.

Traian Berbeceanu, adus miercuri la Curtea Suprema pentru a afla daca va fi cercetat in stare de arest sau nu

Traian Berbeceanu, fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate BCCO) Alba, ajunge miercuri la Curtea Suprema care va decide daca acesta ramane in arest preventiv sau poate fi cercetat in stare de libertate.

Fostul sef al BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, ramane in arest

Fostul sef al BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, va fi cercetat in continuare in stare de arest preventiv. Acesta este acuzat de procurori ca a sprijinit o grupare suspectata de evaziune fiscala cu produse.

REVISTA PRESEI: Baietii rai l-au infundat pe Traian Berbeceanu.

Adevarul noteaza ca Baietii rai l-au infundat pe Traian Berbeceanu si scrie despre greselile Comisarului Cattani in fata judecatorilor. Peste 20 de martori au depus declaratii in dosarul fostului sef de la Crima Organizata Alba Iulia, Traian Berbeceanu. Cei care l-au turnat procurorilor sunt nimeni altii decat capi ai lumii interlope. CELE SAPTE MINUNI ale infrastructurii din Romania, titreaza Gandul, care scrie ca stalpi de electricitate uitati in mijlocul .

Baietii rai l-au infundat pe Traian Berbeceanu. Greselile comisarului Cattani in fata judecatorilor

Peste 20 de martori au depus declaratii in dosarul fostului sef de la Crima Organizata Alba Iulia, Traian Berbeceanu. Cei care l-au turnat procurorilor sunt nimeni altii decat capi ai lumii interlope.

Baietii rai l-au infundat pe Traian Berbeceanu. Greselile Comisarului Cattani in fata judecatorilor

Peste 20 de martori au depus declaratii in dosarul fostului sef de la Crima Organizata Alba Iulia, Traian Berbeceanu. Cei care l-au turnat procurorilor sunt nimeni altii decat capi ai lumii interlope.

Sotia lui Traian Berbeceanu: Sotul meu este intr-o stare de sanatate foarte buna

Gabriela Berbeceanu, sotia lui Traian Berbeceanu, a dat asigurari ca fostul sef al BCCO Alba se simte bine, dupa ce acestuia i s-a facut rau in sediul IPJ Alba. Sotul meu este intr-o stare de sanatate.

Dezvaluirile Comisarului Cattani: cum explica Traian Berbeceanu publicarea scrisorii in care procurorii DIICOT sunt acuzati de ilegalitati

Un mesaj postat pe pagina de socializare cu numele Respect, Traian Berbeceanu, atribuit comisarului sef de la Crima Organizata, care in prezent este arestat preventiv, dezvaluie motivele scrisorii facute publice dupa retinerea acestuia, in care mai multi procurori si politisti sunt acuzati de ilegalitati.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )