Libnet.ro
UNICEF

14:00

Instanta suprema a decis: Fostul sef al BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, ramane in arest

Antena3 Antena3,
Instanta suprema a decis: Fostul sef al BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, ramane in arest

Fostul sef al BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, va fi cercetat in continuare in stare de arest preventiv, in dosarul in care este acuzat de procurori ca a sprijinit o grupare suspectata de evaziune fiscala cu. continuă pe Antena3

Fostul sef al BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, ramane in arest

Fostul sef al Brigazii de de Combatere a Criminalitatii Organizate BCCO) Alba Iulia, Traian Berbeceanu, va fi cercetat in continuare in stare de arest preventiv, in dosarul in care este acuzat de procurori ca a sprijinit o grupare suspectata de evaziune fiscala cu produse petroliere, a decis Inalta Curte de Casatie si Justitie, informeaza Mediafax. Decizia instantei supreme, luata miercuri seara, este definitiva.

Fostul sef al BCCO Alba Iulia, ramane in arest

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a decis, ieri seara, ca fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate BCCO) Alba Iulia, Traian Berbeceanu, sa fie cercetat in continuare in stare de arest preventiv, conform surselor de presa.

Fostul sef al BCCO Alba Iulia ramane in arest

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a decis, ieri seara, ca fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate BCCO) Alba Iulia, Traian Berbeceanu, sa fie cercetat in continuare in stare de arest preventiv, conform surselor de presa.

Fostul sef al BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, ramane in arest

Fostul sef al BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, va fi cercetat in continuare in stare de arest preventiv. Acesta este acuzat de procurori ca a sprijinit o grupare suspectata de evaziune fiscala cu produse.

DNA il suspecteaza pe Traian Berbeceanu de fapte de coruptie: Fostul sef BCCO Alba spera sa fie cercetat in libertate pentru evaziune fiscala

Directia Nationala Anticoruptie il suspecteaza pe fostul sef la BCCO Alba, Traian Berbeceanu, de fapte de coruptie. Acesta a ajuns, miercuri, la sediul iCCJ. Berbeceanu vrea sa fie cercetat in libertate si a.

Comisarul sef Gheorghe Florescu, numit la comanda BCCO Alba Iulia

BCCO Alba Iulia are de luni, 28 octombrie, un nou comandant in persoana fostului sef al BCCO Brasov, comisarul sef Gheorghe Florescu. Numirea vine in conditiile arestarii preventive a comisarului sef Traian Berbeceanu, cel care a condus structura de lupta impotriva criminalitatii organizate din Alba, Hunedoara si Sibiu, din 2005.

Comisarul Cattani, prea periculos pentru procurori. Motivarea arestarii sefului BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu

Curtea de Apel Alba Iulia a facut publica motivarea sentintei de arestare a comisarului-sef Traian Berbeceanu, seful BCCO Alba Iulia. Politistul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile la propunerea procurorilor de la DIICOT Alba Iulia care il acuza de doua infractiuni de sprijinire a unui grup infractional, trei infractiuni de favorizare a infractorului, omisiunea sesizarii organelor judiciare, marturie mincinoasa si fals in declaratii.

Zi importanta pentru Traian Berbeceanu. Judecatorii studiaza recursul depus de fostul sef al BCCO Alba

Zi importanta astazi pentru Traian Berbeceanu. Pe masa judecatorilor se va afla recursul la arestarea preventiva a fostului sef al BCCO Alba, la exact o saptamina dupa ce acesta a fost saltat de acasa de.

Motivarea judecatorilor: Comisarul Cattani, prea periculos pentru procurori

Curtea de Apel Alba Iulia a facut publica motivarea sentintei de arestare a comisarului-sef Traian Berbeceanu, seful BCCO Alba Iulia. Politistul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile la propunerea procurorilor de la DIICOT Alba Iulia, care il acuza de doua infractiuni de sprijinire a unui grup infractional, trei infractiuni de favorizare a infractorului, omisiunea sesizarii organelor judiciare, marturie mincinoasa si fals in declaratii.

Seful BCCO Alba, Traian Berbeceanu, inlocuit din functie dupa ce a fost arestat preventiv.

Seful Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Brasov, comisarul-sef Gabriel Florescu, a fost transferat la Alba-Iulia, unde va prelua functia lui Traian Berbeceanu, arestat preventiv, pentru favorizarea unei grupari acuzate de evaziune fiscala in valoare de 3,5 milioane lei. Citeste si: Seful BCCO Alba Iulia, Traian Berbenceanu, a fost arestat preventiv Prin dispozitie a inspectorului general, cu data de 28 octombrie, seful B. Brasov, comisarul-sef de politie Florescu .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )