Libnet.ro
UNICEF

01:05

ZI DECISIVA pentru Guvernul Ponta. Motiunea de cenzura a fost RESPINSA. Care au fost principalele discursuri si contre

România Liberă România Liberă,
ZI DECISIVA pentru Guvernul Ponta. Motiunea de cenzura a fost RESPINSA. Care au fost principalele discursuri si contre

Sedinta in care se dezbate si voteaza motiunea de cenzura initiata de PNL impotriva guvernului Victor Ponta a inceput . Sunt prezenti 364 de senatori si deputati, din totalul de 554 parlamentari . continuă pe România Liberă

ZI DECISIVA pentru Guvernul Ponta. Parlamentul voteaza motiunea de cenzura a Opozitiei

Sedinta in care se dezbate si voteaza motiunea de cenzura initiata de PNL impotriva guvernului Victor Ponta a inceput . Sunt prezenti 364 de senatori si deputati, din totalul de 554 parlamentari .

Zi DECISIVA pentru Guvernul Ponta. Parlamentul voteaza motiunea de cenzura a Opozitiei

Parlamentarii Romaniei vor vota, vineri, motiunea de cenzura a PNL impotriva Guvernului Ponta.

Motiunea de cenzura a fost respinsa esec major pentru PNL, succes pentru stabilitate si economie!

Pentru PDL-PNL si aliatii acestora respingerea motiunii de cenzura marcheaza o infrangere rasunatoare, tinand cont pe de o parte ca mai era nevoie de 84 de voturi pentru ca actul sa treaca, iar doar 11 parlamentari au votat in plus fata de cei 183 care au semnat motiunea.

Ziua motiunii de cenzura pentru Guvernul Ponta. Radu Soviani: Nu ma astept sa fie o cadere a guvernarii Victor Ponta

Editia de vineri a emisiunii Daily Income a tratat subiectul motiunii de cenzura pentru Guvernul Ponta. Analistul economic Radu Soviani a declarat, in context, ca nu se asteapta la o cadere a guvernarii.

Pica Guvernul Ponta? Motiunea de cenzura a PNL se voteaza in Parlament. Care pesedisti se opun partidului

Motiunea de cenzura depusa de PNL impotriva Guvernului Ponta va fi votata vineri in Parlament, incepand cu ora 10. Desi PSD le-a interzis parlamentarilor social-democrati sa voteze motiunea- pentru a nu exista tradari-, senatorii Ecaterina Andronescu si Serban Nicolae au anuntat ca nu vor respecta ordinul politic si vor vota impotriva, cu orice risc. Totusi, cu toate nemultumirile din PSD, liberalii au sanse infime de a rasturna Guvernul.

Zi decisiva pentru Victor Ponta. Plenul Camerei Deputatilor decide daca aproba urmarirea penala ceruta de procurori. Sedinta incepe la ora 10.00

Plenul Camerei Deputatilor dezbate si voteaza marti solicitarea procurorului general de incuviintare a inceperii a urmaririi penale a premierului Victor Ponta. Seidnta va incepe la ora 10. Luni dupa-amiaza, Comisia juridica a decis sa respinga solicitarea DNA, dupa ce l-a audiat pe premier. Impotriva inceperii urmaririi penale au fost 18 voturi, iar pentru au votat 7 deputati. Ramaneti pe HotNews. ro pentru a vedea desfasurarea evenimentelor.

Ponta scapa: motiunea de cenzura a fost respinsa

Motiunea de cenzura depusa de PNL impotriva Guvernului Ponta a fost respinsa, fiind inregistrate 194 de voturi pentru, fata de 278 necesare pentru adoptare, alte 13 voturi fiind impotriva, iar 7 anulate.

Motiunea de cenzura a fost respinsa de Parlament

UPDATE - Motiunea de cenzura depusa de PNL impotriva Guvernului Ponta a fost respinsa de Parlament, cu 194 voturi pentru, 13 impotriva si 7 anulate. Pentru a fi adoptata, motiunea ar fi trebuit sa.

Gabriel Oprea: Il sustin total pe Victor Ponta. Motiunea de cenzura nu are nici o sansa. / Am fost de 7 ori ministru, si cred ca cel mai bun din Romania

Vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat, joi seara, la Antena 3, ca il sustine total pe Victor Ponta, care se confrunta, vineri, cu o motiune de cenzura impotriva sa si a Guvernului sau, ce urmeaza sa fie supusa la vot in Parlament. Presedintele UNPR a mai afirmat ca Cred ca este o coincidenta nefericita citarea la Parchet si depunerea motiunii de cenzura. Cred in statul roman, cred ca a fost o coincidenta. Ar fi anormal sa fie altfel. Asta e rolul opozitiei, sa critice puterea. Motiunea de cenzura maine nu are nici o sansa, a adugat Oprea.

Hotul Victor Ponta si motiunea de cenzura

Se vede cu ochiul liber. Premierului Victor Viorel Ponta ii este teama chiar si de umbra sa. Cum altfel am putea explica faptul ca, desi calculul hartiei arata ca motiunea de cenzura initiata de PNL, motiune a carei fiabilitate oricum indoielnica ar urma sa fie testata azi, nu are nici o sansa, dl. Ponta le-a cerut parlamentarilor partidului pe care il conduce, prin vocea d-nei Rovana Plumb, dupa modelul ceausist,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )