Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ziua motiunii de cenzura pentru Guvernul Ponta. Radu Soviani: Nu ma astept sa fie o cadere a guvernarii Victor Ponta

Antena3 Antena3,
Ziua motiunii de cenzura pentru Guvernul Ponta. Radu Soviani: Nu ma astept sa fie o cadere a guvernarii Victor Ponta

Editia de vineri a emisiunii Daily Income a tratat subiectul motiunii de cenzura pentru Guvernul Ponta. Analistul economic Radu Soviani a declarat, in context, ca nu se asteapta la o cadere a guvernarii. continuă pe Antena3

ZI DECISIVA pentru Guvernul Ponta. Parlamentul voteaza motiunea de cenzura a Opozitiei

Sedinta in care se dezbate si voteaza motiunea de cenzura initiata de PNL impotriva guvernului Victor Ponta a inceput . Sunt prezenti 364 de senatori si deputati, din totalul de 554 parlamentari .

ZI DECISIVA pentru Guvernul Ponta. Motiunea de cenzura a fost RESPINSA. Care au fost principalele discursuri si contre

Sedinta in care se dezbate si voteaza motiunea de cenzura initiata de PNL impotriva guvernului Victor Ponta a inceput . Sunt prezenti 364 de senatori si deputati, din totalul de 554 parlamentari .

Zi DECISIVA pentru Guvernul Ponta. Parlamentul voteaza motiunea de cenzura a Opozitiei

Parlamentarii Romaniei vor vota, vineri, motiunea de cenzura a PNL impotriva Guvernului Ponta.

Credeti ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Ponta va fi adoptata?

Zi agitata pentru Guvernul Ponta, care da astazi testul motiunii de cenzura. Este prima motiune de cenzura pentru cabinetul Ponta de la instalarea lui Klaus Iohannis la Cotroceni. Pentru a fi adoptata, motiunea.

Guvernul Ponta da azi testul motiunii de cenzura

Guvernul Ponta are de trecut astazi primul test de la instalarea lui Klaus Iohannis la Cotroceni. Parlamentarii voteaza, azi, motiunea PNL, prin care se incearca doborarea Cabinetului Ponta pentru ca nu ar fi.

Cum comenteaza presa internationala rezultatul motiunii de cenzura contra Guvernului Ponta

Agentiile de presa internationale au precizat, vineri, ca, prin respingerea motiunii de cenzura contra premierului Victor Ponta, scandalul de coruptie care il vizeaza pe premierul Romaniei va continua.

VIDEO Declaratie halucinanta a unui ministru din Guvernul Ponta despre romanii din strainatate. Ioan Rus:Copiii se fac golani acasa si nevasta curva

Ministrul Transporturilor din Guvernul Ponta, Ioan Rus, a facut - cu doua zile inainte de motiunea de cenzura care vizeaza votul romanilor din diaspora - o declaratie socanta despre muncitorii romani din strainatate: Copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva!.

PNL va depune, in toamna, o noua motiune de cenzura contra Guvernului Ponta

Copresedintele PNL, Alina Gorghi,u a declarat, vineri, dupa ce Parlamentul a respins motiunea de cenzura depusa de liberali, ca formatiunea politica va initia o alta motiune de cenzura pentru demiterea Guvernului in toamna.

Stia PNL ca in ziua motiunii se anunta urmarirea penala a lui Ponta? Ce spune Ludovic Orban

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban s-a aratat deranjat de faptul ca inceperea urmaririi penale in cazul premierului Victor Ponta a fost anuntata chiar in ziua depunerii motiunii de cenzura a liberalilor.

Victor Ponta, absent la serbarea fiicei sale, Irina, desfasurata in ziua motiunii: imi pare rau ca nu am putut fi alaturi de Irina. Sunt mandru de copiii mei

Premierul Victor Ponta a trecut de cea de-a treia motiune impotriva sa de cand conduce guvernul. Scorul a fost de 194 de voturi pentru motiune, 13 impotriva si 7 au fost anulate. Pentru ca motiunea sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )