Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zi DECISIVA pentru Guvernul Ponta. Parlamentul voteaza motiunea de cenzura a Opozitiei

România Liberă România Liberă,
Zi DECISIVA pentru Guvernul Ponta. Parlamentul voteaza motiunea de cenzura a Opozitiei

Parlamentarii Romaniei vor vota, vineri, motiunea de cenzura a PNL impotriva Guvernului Ponta. continuă pe România Liberă

ZI DECISIVA pentru Guvernul Ponta. Parlamentul voteaza motiunea de cenzura a Opozitiei

Sedinta in care se dezbate si voteaza motiunea de cenzura initiata de PNL impotriva guvernului Victor Ponta a inceput . Sunt prezenti 364 de senatori si deputati, din totalul de 554 parlamentari .

ZI DECISIVA pentru Guvernul Ponta. Motiunea de cenzura a fost RESPINSA. Care au fost principalele discursuri si contre

Sedinta in care se dezbate si voteaza motiunea de cenzura initiata de PNL impotriva guvernului Victor Ponta a inceput . Sunt prezenti 364 de senatori si deputati, din totalul de 554 parlamentari .

Ziua motiunii de cenzura pentru Guvernul Ponta. Radu Soviani: Nu ma astept sa fie o cadere a guvernarii Victor Ponta

Editia de vineri a emisiunii Daily Income a tratat subiectul motiunii de cenzura pentru Guvernul Ponta. Analistul economic Radu Soviani a declarat, in context, ca nu se asteapta la o cadere a guvernarii.

Zi decisiva pentru Victor Ponta. Plenul Camerei Deputatilor decide daca aproba urmarirea penala ceruta de procurori. Sedinta incepe la ora 10.00

Plenul Camerei Deputatilor dezbate si voteaza marti solicitarea procurorului general de incuviintare a inceperii a urmaririi penale a premierului Victor Ponta. Seidnta va incepe la ora 10. Luni dupa-amiaza, Comisia juridica a decis sa respinga solicitarea DNA, dupa ce l-a audiat pe premier. Impotriva inceperii urmaririi penale au fost 18 voturi, iar pentru au votat 7 deputati. Ramaneti pe HotNews. ro pentru a vedea desfasurarea evenimentelor.

Primul parlamentar PSD care anunta ca voteaza motiunea de cenzura a PNL contra guvernului Ponta: deputatul Gheorghe Roman

PSD Sibiu a pierdut un deputat in urma demisiei de astazi a lui Gheorghe Roman, anunta ziarul local Turnul Sfatului, care scrie ca parlamentarul va demisiona din PSD si va vota vineri pentru caderea guvernului Ponta la motiunea de cenzura depusa de PNL.

Primul parlamentar PSD care voteaza motiunea de cenzura a PNL

Deputatul PSD de Sibiu, Gheorghe Roman, a anuntat astazi ca a demisionat din partid si va vota maine motiunea de cenzura a PNL.

Cum a rezistat Guvernul Ponta celor trei motiuni de cenzura ale Opozitiei

Guvernul Victor Ponta s-a confruntat, de-a lungul existentei la Palatul Victoria, cu trei motiuni de cenzura. Ultima incercare a Opozitiei de a rasturna Guvernul a intrunit si cele mai multe voturi impotriva actualului Executiv.

Guvernul Ponta da azi testul motiunii de cenzura

Guvernul Ponta are de trecut astazi primul test de la instalarea lui Klaus Iohannis la Cotroceni. Parlamentarii voteaza, azi, motiunea PNL, prin care se incearca doborarea Cabinetului Ponta pentru ca nu ar fi.

Marian Avram, deputat PSD de Tulcea, anunta ca voteaza motiunea de cenzura: Consider ca dreptul la vot este indispensabil intr-o democratie veritabila

Deputatul PSD Marian Avram de Tulcea a anuntat ca voteaza motiunea de cenzura. Este al doilea social-democrat care a facut acest anunt cu o zi inainte de motiunea de cenzura, dupa deputatul Gheorghe Roman, care a anuntat si ca va demisiona din PSD.

Alesii dezbat si voteaza motiunea de cenzura a PNL: Este prima motiune depusa impotriva Guvernului, dupa ce Klaus Ioahnnis a devenit presedinte

Parlamentul dezbate si voteaza vineri prima motiune de cenzura impotriva guvernului Ponta, initiata dupa castigarea alegerilor prezidentiale de catre Klaus Iohannis. Motiunea de cenzura a fost depusa de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )