Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cum a rezistat Guvernul Ponta celor trei motiuni de cenzura ale Opozitiei

Adevărul Adevărul,
Cum a rezistat Guvernul Ponta celor trei motiuni de cenzura ale Opozitiei

Guvernul Victor Ponta s-a confruntat, de-a lungul existentei la Palatul Victoria, cu trei motiuni de cenzura. Ultima incercare a Opozitiei de a rasturna Guvernul a intrunit si cele mai multe voturi impotriva actualului Executiv. continuă pe Adevărul

Guvernul Ponta da azi testul motiunii de cenzura

Guvernul Ponta are de trecut astazi primul test de la instalarea lui Klaus Iohannis la Cotroceni. Parlamentarii voteaza, azi, motiunea PNL, prin care se incearca doborarea Cabinetului Ponta pentru ca nu ar fi.

Ziua motiunii de cenzura pentru Guvernul Ponta. Radu Soviani: Nu ma astept sa fie o cadere a guvernarii Victor Ponta

Editia de vineri a emisiunii Daily Income a tratat subiectul motiunii de cenzura pentru Guvernul Ponta. Analistul economic Radu Soviani a declarat, in context, ca nu se asteapta la o cadere a guvernarii.

ZI DECISIVA pentru Guvernul Ponta. Parlamentul voteaza motiunea de cenzura a Opozitiei

Sedinta in care se dezbate si voteaza motiunea de cenzura initiata de PNL impotriva guvernului Victor Ponta a inceput . Sunt prezenti 364 de senatori si deputati, din totalul de 554 parlamentari .

Zi DECISIVA pentru Guvernul Ponta. Parlamentul voteaza motiunea de cenzura a Opozitiei

Parlamentarii Romaniei vor vota, vineri, motiunea de cenzura a PNL impotriva Guvernului Ponta.

VIDEO Declaratie halucinanta a unui ministru din Guvernul Ponta despre romanii din strainatate. Ioan Rus:Copiii se fac golani acasa si nevasta curva

Ministrul Transporturilor din Guvernul Ponta, Ioan Rus, a facut - cu doua zile inainte de motiunea de cenzura care vizeaza votul romanilor din diaspora - o declaratie socanta despre muncitorii romani din strainatate: Copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva!.

ZI DECISIVA pentru Guvernul Ponta. Motiunea de cenzura a fost RESPINSA. Care au fost principalele discursuri si contre

Sedinta in care se dezbate si voteaza motiunea de cenzura initiata de PNL impotriva guvernului Victor Ponta a inceput . Sunt prezenti 364 de senatori si deputati, din totalul de 554 parlamentari .

Guvernul Ponta se confrunta cu cea de a treia motiune de cenzura

Motiunea de cenzura initiata de PNL, intitulata Victor Ponta - demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu este o lozinca!, se dezbate si se voteaza vineri in plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor.

Guvernul Ponta se confrunta vineri cu a treia motiune de cenzura. PSD anunta ca nu va vota/ Vasile Blaga: Matematic, nu sunt sanse foarte mari la motiune

Presedintele Consiului national al PSD, Rovana Plumb, a anuntat intr-un comunicat de presa ca PSD nu va vota motiunea de cenzura care se va dezbate si vota vineri, incepand cu ora 10. Este cea de-a treia motiune de cenzura la adresa guvernului Ponta, dupa cele din 13 mai 2014 si 12 septembrie 2014.

ANALIZA Balbele economice ale celor trei ani de guvernare Ponta

Dupa ce a introdus o serie de masuri care au afectat si afacerile companiilor, dar si economiile romanilor, Executivul condus de Victor Ponta a fost nevoit sa le retraga, recunoscandu-si dizabilitatile manageriale. Efectele acestor gafe au fost, insa, suportate tot de firme si de populatie.

Catalin Predoiu: Facem zi de zi opozitie pentru a arata unde greseste Guvernul Ponta, pentru a-i constientiza pe cei care inca mai au sperante legate de acest guvern, ca trebuie oprit (VIDEO)

Catalin Predoiu a declarat in cadrul emisiunii X-Press, difuzata de B1 TV, ca programul PNL de guvernare este mult mai performant decat actualul Guvern. Timp de trei luni, oamenii din acest partid au lucrat cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )