Libnet.ro
UNICEF

20:00

Decizie in cazul Mezei Janos: nu isi poate exercita functia de primar in perioada mentinerii sale sub control judiciar

Adevărul Adevărul,
Decizie in cazul Mezei Janos: nu isi poate exercita functia de primar in perioada mentinerii sale sub control judiciar

Curtea de Apel Targu-Mures a decis astazi ca Mezei Janos, primarul orasului Gheorgheni judetul Harghita) nu isi poate exercita atributiile de primar pe perioada mentinerii sale sub controlul judiciar, dar nu va fi arestat preventiv. Procurorii anticoruptie au contestat decizia Tribunalului Mures, care a respins marti seara masura arestului. continuă pe Adevărul

Din culisele mandatului de primar. Mezei Janos, din Gheorgheni, a sponsorizat, din bani publici, miscarile Jobbik

Primarul din orasul hunedorean Gheorgheni, Mezei Janos PCM), pus sub control judiciar si retinut pentru abuz in serviciu si santaj, este si cel care a sponsorizat de-a lungul mandatului sau, din bani publici,.

UPDATE Mezei Janos, pus sub control judiciar pentru 60 de zile

Mezei Janos, primarul municipiului Gheorgheni, acuzat de procurorii anticoruptie de savarsirea infractiunii de abuz in serviciu si santaj, a fost pus sub control judiciar de Tribunalul Mures.

UPDATE: Mezei Janos, primarul din Gheorgheni, retinut pentru 24 de ore

Mezei Janos urmeaza sa fie prezentat astazi la Tribunalul Mures cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

UPDATE Mezei Janos, primarul din Gheorgheni, a fost retinut pentru 24 de ore. Procurorii DNA il acuza pe edil de santaj si de abuz in serviciu

Mezei Janos, primarul din Gheorgheni, urmeaza sa fie prezentat marti, 27 ianuarie 2015, la Tribunalul Mures cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. Faptele de care este acuzat edilul de catre procurorii anticoruptie sunt santaj si abuz in serviciu.

Primarul din Gheorgheni, Mezei Janos, retinut de DNA

Primarul municipiului Gheorgheni, Mezei Janos, audiat luni seara de procurorii DNA Targu Mures, intr-un caz care ar viza societatea Monturist, unde municipalitatea este actionar cu 48%, a fost retinut pentru 24 de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )