Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ce decizie a luat Joe Biden, noul presedinte al Americii. A fost categoric

Playtech Playtech,
Ce decizie a luat Joe Biden, noul presedinte al Americii. A fost categoric

Inca din campania electorala presedintele ales, Joe Biden, a avut un plan de a invinge noul virus. Planul lui Joe Biden se bazeaza pe o premisa simpla, si anume conducerea conteaza. Planul lui Joe Biden de a invinge pandemia Joe Biden a tinut primul sau discurs natiunii, de cand a fost anuntat presedinte ales al . continuă pe Playtech

Cine este, de fapt, Joe Biden, noul presedinte al Americii. A scris istorie cu varsta lui

Viata si cariera impresionanta a lui Joe Biden. Cine este, cum ce s-a facut cunoscut in domeniu si cum a reusit sa scrie deja istorie? Detalii despre actualul presedinte al Statelor Unite ale Americii. Joe Biden: cariera, viata, relatii Joe Biden a castigat in cursa pentru Casa Alba! Candidatul din partea Partidului Democrat a devenit .

Alegeri SUA 2020. Joe Biden, noul presedinte al Americii. Ce va face in prima zi dupa ce va prelua mandatul?

Candidatul democrat la Casa Alba Joe Biden s-a angajat ca in prima zi a presedintiei sale sa revina la acordul de la Paris privind clima, din care SUA s-au retras oficial miercuri, relateaza AFP.

Alegeri SUA 2020. Joe Biden, noul presedinte al Americii, cunoaste bine Romania

Joe Biden, prospat ales presedinte al SUA, din partea democratilor, cunoaste bine Romania. A tinut legatura in mod activ cu presedintii Basescu si Iohannis in perioada in care era vicepresedinte sub administratia Barack Obama.

Ludovic Orban l-a felicitat pe Joe Biden, noul presedinte al Americii: Guvernul pe care il conduc e pregatit sa lucreze indeaproape cu noua Administratie SUA

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, i-a felicitat duminica pe noul presedinte ales al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, si pe vicepresedintele ales, KamalaHarris. Noul presedinte al SUA,.

Mesajul lui Klaus Iohannis catre Joe Biden, noul presedinte al SUA

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis i-a transmis, luni, un mesaj de felicitare presedintelui ales al SUA, Joe Biden, in care-i multumeste acestuia pentru contributia adusa parteneriatului strategic dintre Romania si SUA in perioada in care Biden a fost vicepresedinte SUA. Astept cu interes sa lucram impreuna, a mai afirmat Iohannis.

Alegeri SUA 2020. Joe Biden, noul presedinte al SUA, o viata in slujba cetatenilor

Veteranul politicii americane Joe Biden a fost ales cel de-al 46-lea presedinte al SUA dupa un scrutin electoral in prelungiri. A primit cele mai multe voturi din partea americanilor. La 77 de ani, dupa tragediile din familia sa, doua prime tentative nefructuoase si o campanie bulversata de pandemia covid-19 i-a convins pe americani ca este mai bun decat contracandidatul sau republica, Donald Trump, ca este un unificator, nu un dezbinator.

Cat de chipes era in tinerete Joe Biden, noul presedinte al SUA

Democratul Joe Biden, cel care va implini 78 de ani pe 20 noiembrie, l-a invins pe Donald Trump dupa un scrutin electoral cu mult suspans, care isi continua agonia din cauza acuzatiilor de frauda aduse de presedintele in exercitiu. Fostul vicepresedinte din administratia Barack Obama pare ca a asteptat o viata ca visul sau politic sa se implineasca in sfarsit.

Joe Biden este noul presedinte ales al Statelor Unite ale Americii

Candidatul democrat Joe Biden a castigat alegerile prezidentiale si a devenit noul presedinte ales al Statelor Unite ale Americii. Astfel, Biden va fi cel de-al 46-lea presedinte al SUA. CNN a anuntat, astazi, victoria noului presedinte SUA.

Primele cuvinte pe care i le-a zis Kamala Harris lui Joe Biden, dupa ce a fost anuntat rezultatul alegerilor prezidentiale (VIDEO)

Joe Biden a castigat alegerile prezidentiale ale Statelor Unite ale Americii. Democratul va face echipa cu vicepresedintele Kamala Harris, care i-a dat vestea victoriei lui Biden telefonic. Primele cuvinte in.

Joe Biden promite ca va fi un presedinte care uneste, si nu care divizeaza: Este timpul sa vindecam America VIDEO

Joe Biden le-a multumit sambata alegatorilor americani pentru o victorie convingatoare si s-a angajat sa fie un presedinte care uneste, si nu care divizeaza, transmite AFP. Ce asteptari sunt de la politica externa a lui Biden: Va sterge cu buretele diplomatia lui Trump?Joe Biden a castigat alegerile prezidentiale din SUA: Voi fi un presedinte pentru toti americanii, chiar daca m-ati votat sau nu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2567 seconds )