Libnet.ro
UNICEF

07:00

Decizie luata de Primaria Capitalei: din 15 martie, unda verde in Centrul Istoric

Antena3 Antena3,
Decizie luata de Primaria Capitalei: din 15 martie, unda verde in Centrul Istoric

Terasele in Centrul Istoric se pot deschide incepand cu data de 15 martie, a anuntat Primaria Municipiului Bucuresti PMB), care a mentionat ca, pana in prezent, au fost depuse 63 de. continuă pe Antena3

Bucuresti: Terasele din Centrul Istoric se deschid incepand cu 15 martie

Primaria Capitalei anunta ca, incepand cu data de 15 martie, se pot deschide terasele in Centrul Istoric. Pana in acest moment, au fost depuse 63 de cereri de autorizare a amplasarii teraselor sezoniere pentru zona Centrului Istoric si alte zone protejate, iar dintre acestea 40 de dosare sunt inca in analiza, 15 sunt finalizate, iar pentru opt s-au emis deja avizele de amplasare, potrivit informatiilor furnizate de municipalitate.

Gabriela Firea a decis sa candideze la Primaria Capitalei: Nu-mi place sa fiu rugata

Senatoarea Gabriela Firea, vicepresedinte PSD, a declarat joi, la Antena 3, ca a decis sa candideze la Primaria Capitalei. Potrivit ei, miercuri se va lua o decizie in cadrul Comitetului Executiv National.

PSD arunca bomba: Eugen Teodorovici pentru Primaria Capitalei! Ce spune fostul ministru

Senatorul Eugen Teodorovici a vorbit, luni, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea, despre posibila sa candidatura la Primaria Capitalei. Nu am refuzat nimic, pentru ca nu am avut ce sa refuz. Discutia de.

Surse: UNPR isi alege noul presedinte la Conferinta Nationala din 26 martie

Comitetului Executiv National CExN) al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei UNPR) a stabilit, luni, data in care va fi ales noul presedinte al partidului. Astfel, evenimentul se va desfasura in 26 martie, la Conferinta Nationala a partidului.

Gabriela Firea, despre candidatura la Primaria Capitalei: Miercuri se va lua decizia politica

Senatoarea Gabriela Firea, vicepresedinte PSD, a declarat joi intr-un interviu la DC News, citat de Hotnews,ca miercuri se va lua o decizie in cadrul Comitetului Executiv National al partidului in privinta.

Mihaela Forgaciu si Octavian Badescu, propunerile Miscarii Liberale pentru Primaria Capitalei

Mihaela Forgaciu si Octavian Badescu sunt posibilii pentru Bucurestiai Miscarii Liberale, acestia militand, potrivit programului formatiunii, pentru reducerea implicarii statului in economie si societate.

Politic Show: Eugen Teodorovici se autopropune la Primaria Capitalei; Ponta, mesaj dur pe Facebook: Acum toti clovnii sunt ocupati cu alte lucruri. Macar Alinuta sa imi ceara demisia; Scandal politic pe reprezentarea Romaniei la Bruxelles

Gorghiu: PNL poate continua demersurile pentru alegerile in doua tururi. Copresedinta PNL Alina Gorghiu a declarat, marti, ca demersurile. Militarii si politistii vor avea pensie speciala in cuantum de 80% din baza de calcul. Pensiile pentru militari, politisti si functionari publici.

Din 8 martie, Carrefour Romania intra in parteneriat cu ANES pentru combaterea violentei domestice. Care sunt masurile

Carrefour Romania lupta de astazi, 8 martie, alaturi deAgentia Nationala pentru Egalitatea de Sanse intre Femei si Barbati ANES) impotriva violentei domestice. Parteneriatul anuntat de Secretarul de Stat Ioana Cazacu implicanoi masuri de sprijin, la nivel national, pentru victimele violentei domestice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )