Libnet.ro
UNICEF

09:00

Gabriela Firea, despre candidatura la Primaria Capitalei: Miercuri se va lua decizia politica

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, despre candidatura la Primaria Capitalei: Miercuri se va lua decizia politica

Senatoarea Gabriela Firea, vicepresedinte PSD, a declarat joi intr-un interviu la DC News, citat de Hotnews,ca miercuri se va lua o decizie in cadrul Comitetului Executiv National al partidului in privinta. continuă pe Antena3

Gabriela Firea a decis sa candideze la Primaria Capitalei: Nu-mi place sa fiu rugata

Senatoarea Gabriela Firea, vicepresedinte PSD, a declarat joi, la Antena 3, ca a decis sa candideze la Primaria Capitalei. Potrivit ei, miercuri se va lua o decizie in cadrul Comitetului Executiv National.

PSD arunca bomba: Eugen Teodorovici pentru Primaria Capitalei! Ce spune fostul ministru

Senatorul Eugen Teodorovici a vorbit, luni, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea, despre posibila sa candidatura la Primaria Capitalei. Nu am refuzat nimic, pentru ca nu am avut ce sa refuz. Discutia de.

Culise. PSD risca sa-si piarda candidatul la Primaria Capitalei. Gabriela Firea s-a suparat pe partid

Potrivit unor surse politice, favorita PSD pentru Bucuresti, Gabriela Firea, le-a reprosat fostilor ministri din Guvernele Ponta, care fac parte si din actuala conducere a partidului, ca fug de candidaturi la primariile de sectoare. Gabriela Firea l-a avertizat pe Liviu Dragnea ca se mai gandeste daca mai candideaza la Capitala.

Nu am refuzat nimic pentru ca nu am avut o propunere concreta

Eugen Teodorovici a revenit pe Facebook cu un mesaj privind o posibila candidatura a sa la Primaria Capitalei, dupa ce, luni seara, la Sinteza zilei, a confirmat ca au fost cateva discutii cu Liviu Dragnea pe acest subiect, informeaza Antena3.

Decizie luata de Primaria Capitalei: din 15 martie, unda verde in Centrul Istoric

Terasele in Centrul Istoric se pot deschide incepand cu data de 15 martie, a anuntat Primaria Municipiului Bucuresti PMB), care a mentionat ca, pana in prezent, au fost depuse 63 de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )