Libnet.ro
UNICEF

21:00

Decizie neasteptata luata de britanici, dupa BREXIT. Ce vor sa faca oamenii cu cetatenia lor

Antena3 Antena3,
Decizie neasteptata luata de britanici, dupa BREXIT. Ce vor sa faca oamenii cu cetatenia lor

Numerosi britanici au inceput sa se intereseze cum pot obtine pasaport din partea unui alt stat al Uniunii Europene, dupa ce rezultatul referendumului de vineri pune sub semnul intrebarii libera. continuă pe Antena3

Reuniune de urgenta la Cotroceni dupa BREXIT. Klaus Iohannis: E o situatie foarte deosebita!

Presedintele Klaus Iohannis a scris pe Facebook ca a convocat o intalnire de urgenta la Palatul Cotroceni, la care va participa premierul Dacian Ciolos si Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, in.

Constructorii auto cer tarife zero in comertul cu masini dintre Marea Britanie si UE dupa Brexit

Constructorii auto au cerut mentinerea comertului fara taxe intre Marea Britanie si UE dupa Brexit si avertizeaza ca vanzarile si productia vor scadea pe a doua cea mai mare piata auto europeana dupa Germania, scrie europe. autonews. com.

Comisia Europeana vrea sa-si pastreze si dupa Brexit functionarii britanici, pe banii tarilor UE

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, le-a transmis, vineri, cetatenilor britanici angajati in executivul comunitar ca face toate eforturile pentru a-i pastra pe acestia in cadrul institutiei, chiar daca Regatul Unit urmeaza sa paraseasca Uniunea Europena, in urma referendumului national in care alegatorii s-au exprimat pentru exit. Si sindicatul functionarilor de la Bruxelles a cerut pastrarea angajatilor britanici in Comisie.

Spania, propunere surprinzatoare dupa Brexit. Ibericii vor sa imparta cu Londra suveranitatea asupra Gibraltarului

In urma deciziei luata de cetatenii Marii Britanii de a iesi din Uniunea Europeana, Spania a propus ca Londra si Madridul sa imparta suveranitatea asupra Gibraltarului. in acest fel,.

Klaus Iohannis, dupa Brexit: Romania continua pe calea europeana, nu sunt motive de ingrijorare economica si financiara (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut o intalnire la Cotroceni cu principalii factori de decizie guvernamentala. Presedintele a motivat intalnirea din cauza votului de iesire a Marii Britanii.

Ce vor face unele dintre cele mai importante companii dupa Brexit

Referendumul pentruBrexit ar putea avea efecte grave asupra sectorului tech din Marea Britanie. Avand in vedere rezultatele inregistrate la referendumul pentru Brexit, nimeni nu stie exact ce se va intampla in Marea Britanie in viitorul apropiat. Dupa cum probabil stiti deja, cetatenii au votat pentru iesirea din Uniunea Europeana, in conditiile in care rata de [].

Cameron VA DEMISIONA, dupa Brexit: Regatul Unit este PUTERNIC. Nu vor exista schimbari imediate. Va trebui sa existe un nou prim-ministru

84 de deputati care au sustinut iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana i-au transmis, joi, dupa inchiderea birourilor de vot, premierului britanic David Cameron ca indiferent de rezultat, el trebuie sa ramana in functie.

Robor creste puternic dupa Brexit. Cum vor fi afectate dobanzile creditelor

Rata medie a dobanzii pentru creditele contractate in lei ROBOR) a inregistrat cresteri semnificative, la doar cateva ore dupa ce rezultatele referendumului organizat in Marea Britanie au aratat ca englezii sunt pregatiti sa iasa din Uniunea.

Presedintele Turciei, dupa Brexit: Intrarea noastra in UE e amanata din motive de islamofobie

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan sustine ca Uniunea Europeana intra intr-o noua era, dupa referendumul pentru Brexit, si avertizeaza ca vor mai exista si alte despartiri, daca UE nu ia masuri, scrie.

Scandal la nivel inalt in UE dupa Brexit. intalnirea in cerc restrans convocata de Germania si Franta nu este privita cu ochi buni de Estonia

Jean-Marc Ayrault si Frank-Walter Steinmeier, ministru de externe francez si german, vor avea o intalnire sambata la Berlin cu omologii lor italian, olandez, belgian si luxemburghez, unde le vor pr.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )