Libnet.ro
UNICEF

00:08

Decizie UE: iNGHEATA finantarea pentru Republica Moldova. Cum s-a ajuns la aceasta situatie

România Liberă România Liberă,
Decizie UE: iNGHEATA finantarea pentru Republica Moldova. Cum s-a ajuns la aceasta situatie

Uniunea Europeana a decis sa inghete finantarea pentru Republica Moldova pana la formarea unui nou Guvern, a anuntat, luni, seful delegatiei UE la Chisinau, Pirkka Tapiola . continuă pe România Liberă

Seful delegatiei UE la Chisinau, Pirkka Tapiola: Uniunea Europeana a decis sa inghete finantarea pentru Republica Moldova pana la formarea unui nou guvern

Uniunea Europeana a decis sa inghete finantarea pentru Republica Moldova pana la formarea unui nou guvern, capabil sa negocieze un acord de finantare cu Fondul Monetar International si sa solutioneze criza.

UE a suspendat finantarea pentru Republica Moldova pana la formarea unui nou guvern

Uniunea Europeana a decis suspendarea finantarii pentru Republica Moldova pana la formarea unui nou guvern care sa poata purta negocieri cu Fondul Monetar International, anunta Pirkka Tapiola, seful Misiunii UE la Chisinau, citat de jurnal. md.

UE a suspendat finantarea pentru Republica Moldova pana la formarea unui nou guvern

Uniunea Europeana a decis suspendarea finantarii pentru Republica Moldova pana la formarea unui nou guvern care sa poata purta negocieri cu Fondul Monetar International, anunta Pirkka Tapiola, seful Misiunii.

LIVETEXT VIDEO Zi istorica pentru Republica Moldova. La Chisinau, moldovenii cer unirea cu Romania

Dupa trecerea la grafie latina Prima Mare Adunare Nationala - 27 august 1989), schimbarea denumirii statului in Republica Moldova A Doua Mare Nationala - 16 decembrie 1990) si proclamarea Independentei fata de URSS A Treia Mare Adunare Nationala - 27 august 1991), a venit momentul sa fie convocata A Patra Mare Adunare Nationala: 5 iulie 2015.

Klaus Iohannis: Alegerile locale din Republica Moldova arata sprijinul pentru fortele pro-europene

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat, marti, dupa discutiile pe care le-avut cu omologul sau moldovean Nicolae Timofti, ca saluta rezultatul alegerilor locale din Republica Moldova care reconfirma sprijinul pentru fortele pro-europene.

Vot pentru unire: Cetatenii din Republica Moldova, asteptati sa voteze unirea cu Romania la Marea Adunare Nationala la Chisinau

Cetatenii din Republica Moldova sunt asteptati, duminica, sa participe la votul pentru unirea cu Romania, in cadrul Marii Adunari Nationale, organizata la Chisinau, informeaza Romania Libera.

Circa 30.000 de oameni au cerut unirea Romaniei cu Republica Moldova, la Marea Adunare Nationala

Zeci de mii de romani de pe ambele maluri ale Prutului au participat, duminica, la Chisinau, la Marea Adunare Nationala unde au cerut unirea Romaniei cu Republica Moldova, unionistii plecand apoi pe jos, in Marsul lui Stefan cel Mare, spre Bucuresti, sub deviza Domnule presedinte Iohannis, primiti-ne acasa!.

Traian Basescu, despre unirea Romaniei cu Republica Moldova: Refacerea integritatii teritoriale e demna de un partid care vrea sa faca ceva, un partid care vrea sa scrie istoria tarii (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a fost prezent la sedina PMP care a avut loc la Bascov unde a vorbit despre reuniunea Romaniei cu Republica Moldova Detalii AICI). Traian Basescu este de parere ca multi dintre.

Arapu: UE si Banca Mondiala au blocat finantarile, iar bugetul se bazeaza pe banii din exterior

Ministrul Finantelor de la Chisinau, Anatol Arapu, a declarat ca Uniunea Europeana si Banca Mondiala au blocat finantarile pentru Republica Moldova, iar cand a fost aprobat bugetul a fost stipulat clar ca acesta este viabil atat timp cat sunt alocati bani din exterior.

in 2016, Republica Moldova va trece din nou printr-o criza politica, atunci cand va trebui ales seful statului

Cea mai mare greseala pentru democratia Republicii Moldova a fost decizia de a alege presedintele de catre Parlament si, in aceste conditii, situatia cand alegerea presedintelui a intrat in impas cu certitudine se va repeta, sustine expertul in drept constitutional, Nicolae Osmochescu, intr-un interviu pentru Europa Libera.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )