Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ce au declarat avocatii lui Udrea, dupa retinerea fostului ministru

România Liberă România Liberă,
Ce au declarat avocatii lui Udrea, dupa retinerea fostului ministru

Deputata Elena Udrea, audiata, marti, la Directia Nationala Anticoruptie, a fost retinuta, pentru 24 ore, fiind acuzata de procurorii anticoruptie de spalare de bani si trafic de influenta. Ordonanta de retinere a fost emisa la 21:40. continuă pe România Liberă

iCCJ va da azi sentinta finala in cazul fostului ministru Ridzi

Completul de cinci judecatori ai inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ) va da azi sentinta finala in cazul fostului ministru al Tineretului si Sportului Monica Iacob Ridzi.

Elena Udrea, dupa ce deputatii au votat cererea de arestare: Parlamentul a avut o sansa, dar a ratat-o. Eu imi asum destinul

Elena Udrea a avut o prima reactie pe Facebook dupa ce Camera Deputatilor a aprobat cererea de arestare a sa in dosarul Gala Bute. Parlamentul a avut o sansa, dar a ratat-o. Eu imi asum destinul. Subiectul nu trebuie sa fie ce se intampla cu mine, ci cum va arata Romania condusa din umbra discretionar si ocult, odata ce adevarul a fost suprimat, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Reactia Elenei Udrea, dupa ce a aflat ca va fi arestata: Parlamentul a avut o sansa, dar a ratat-o

Elena Udrea a publicat un nou mesaj pe Facebook, dupa ce a aflat decizia parlamentarilor potrivit careia poate fi arestata. in mesaj, Udrea spune ca isi asuma destinul si ca Parlamentul a avut o sansa, dar.

Reactia Elenei Udrea, dupa votul din Parlament

Deputata Elena Udrea a postat, pe pagina personala de Facebook, un mesaju prin care spune ca imi asum destnul, facand referire la votul, din Parlament, de luni seara, cu privire la cererile DNA de incepere a urmaririi penale si a arestarii preventive.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.232 seconds )