Libnet.ro
UNICEF

08:00

Declaratie INCENDIARA despre Denisa Manelista! Cea mai buna PRIETENA a vedetei RUPE TACEREA (FOTO)

B1 B1,
Declaratie INCENDIARA despre Denisa Manelista! Cea mai buna PRIETENA a vedetei RUPE TACEREA (FOTO)

Cu doar cateva saptamani in urma, fanii Denisei Manelista primeu vesti bune pentru ca starea de sanatate a vedetei se imbunatatea datorita tratamentului naturist pe care il urma. continuă pe B1

Prima reactie a jurnalistei Mara Banica despre Denisa Manelista: Am vazut oameni salvati din lagarele de concentrare

Imaginile in care Denisa Manelista apare in scaun cu rotile, vizibil slabita au impresionat-o pe jurnalista Mara Banica. Reactia ei vine la mai bine de doua luni de cand a fost diagnosticata cu o.

Florin Salam, anunt de ultima ora despre Denisa Manelista. Ce vesti a dat cantaretul (FOTO)

Florin Salam se numara si el printre persoanele foarte ingrijorate de starea de sanatate a bunei sale prietene, Denisa Manelista, care sufera de o boala foarte grava la ficat. Cei doi.

WannaCry: cea mai buna solutie este un backup preventiv la harddisk pe un NAS QNAP

Cel mai bine este sa percepi o infectie cu un ransomware ca un defect iremediabil suferit de hard disk. Din acest motiv, solutia la WannaCry ar fi fost un backup in prealabil. Am dezbatut in numeroase situatii beneficiile unui NAS, dar acest tip de echipamente continua sa fie o himera pentru cea mai mare parte [].

Reactie EXPLOZIVA a Nicoletei Guta! Cantareata DEZVALUIE de ce MANELISTII refuza sa vorbeasca despre Denisa Manelista

Starea de sanatate a Denisei Manelista a devenit un subiect dezabut in fiecare zi in presa. Apar foarte multe informatii noi, delcaratii si toata familia si fanii ei stau cu sufletul la gura.

Denisa Manelista nu mai are nicio SPERANTA: Ficatul ei a CEDAT! Ce spun medicii

Dupa ultimele imagini in care Denisa Manelista apare intr-un scaun cu rotile, mult prea slabita pentru a merge, fanii vedetei nu primesc vesti prea bune. Mai multe informatii in ceea ce priveste.

Bursa de 10.000 lei pentru cea mai buna inventie la EUROINVENT 2017

Intre 25 si 27 mai, Palatul Culturii din Iasi devine centrul inventicii mondiale. in cadrul EUROINVENT, cel mai mare salon de inventii din Europa de Sud-Est, vor fi expuse peste 400 de inventii si.

Gabriela Cristea a IZBUCNIT! Mesajul DUR despre Denisa Manelista: Nu se poate numi om... (FOTO)

Fanii Denisei sunt ingroziti de vestile care apar in presa. Recent au fost date publicitatii fotografii cu vedeta care arata starea grava in care se afla. Cantareata era la.

Isarescu: Nu am vazut niciodata in 27 de ani o situatie macroeconomica mai buna, dar nici riscuri mai mari

Situtia macroeconomica a Romaniei este cea mai buna din ultimii 27 de ani, dar si riscurile sunt pe masura, a avertizat astazi guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu.

Denisa Manelista este de nerecunoscut! PRIMELE IMAGINI din spital. Pare ca nu mai intelege nimic. Abia mai recunoaste oamenii care vin la ea (FOTO)

Au aparut primele imagini cu Denisa Manelista de cand s-a aflat ca sufera de o boala foarte grava. Sarmana cantareata este de nerecunoscut. La cei 27 de ani ai sai, artista trece prin momente.

Denisa Manelista primeste un AJUTOR nesperat de la Anamaria Prodan! Planul impresarei de a o SALVA pe cantareata

Denisa Manelista este intr-o situatie fara scapare. Este din nou in stare grava la spital, iar medicii sunt din ce in ce mai ingrijorati pentru starea ei de sanatate. Vedeta este foarte sl.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )