Libnet.ro
UNICEF

07:00

Bursa de 10.000 lei pentru cea mai buna inventie la EUROINVENT 2017

Antena3 Antena3,
Bursa de 10.000 lei pentru cea mai buna inventie la EUROINVENT 2017

Intre 25 si 27 mai, Palatul Culturii din Iasi devine centrul inventicii mondiale. in cadrul EUROINVENT, cel mai mare salon de inventii din Europa de Sud-Est, vor fi expuse peste 400 de inventii si. continuă pe Antena3

WannaCry: cea mai buna solutie este un backup preventiv la harddisk pe un NAS QNAP

Cel mai bine este sa percepi o infectie cu un ransomware ca un defect iremediabil suferit de hard disk. Din acest motiv, solutia la WannaCry ar fi fost un backup in prealabil. Am dezbatut in numeroase situatii beneficiile unui NAS, dar acest tip de echipamente continua sa fie o himera pentru cea mai mare parte [].

Declaratie INCENDIARA despre Denisa Manelista! Cea mai buna PRIETENA a vedetei RUPE TACEREA (FOTO)

Cu doar cateva saptamani in urma, fanii Denisei Manelista primeu vesti bune pentru ca starea de sanatate a vedetei se imbunatatea datorita tratamentului naturist pe care il urma.

Cea mai mare problema a agriculturii este aceea de a da drumul la sistemul de irigatii

Ministrul Petre Daea a declarat ieri, la Satu Mare, ca problema cea mai mare a agriculturii este de a porni sistemul de irigatii din sudul tarii.

Isarescu: Nu am vazut niciodata in 27 de ani o situatie macroeconomica mai buna, dar nici riscuri mai mari

Situtia macroeconomica a Romaniei este cea mai buna din ultimii 27 de ani, dar si riscurile sunt pe masura, a avertizat astazi guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu.

Audierea sefului INS in Comisia de buget a Senatului nu a adus nimic nou. Membru al comisiei: Frica mea cea mai mare, scenariul catre care cred ca ne indreptam, este cel din 2011, cand s-au taiat din PIB 22 de miliarde lei

Raman multe semne de intrebare, INS nu a prezentat cifrele pentru investitii, care sunt la un minim istoric. Frica mea cea mai mare, scenariul catre care cred ca ne indreptam, este cel din 2011. Estimez ca peste 1 an de zile ne va anunta cineva, cum a facut-o Victor Ponta, ca trebuie taiat din PIB 20-30 de miliarde lei pentru a corecta anumite incasari. Primele doua luni, crestere era de 4,6% iar cresterea anuntata- de 5. 7%- s-ar fi datorat lunii martie. Inca nu avem o explicatie pentru asta- ni se spune ca e productia industriala. Vi se pare ca martie a fost o luna extraordinara? Colectarile la buget si nivelul investitiilor arata ca nu a fost o luna extraordinara, a spus miercuri senatorul liberal Florin Citu, dupa audierea presedintelui Statisticii, Tudorel Andrei.

Cea mai bogata mitropolie are castiguri de peste 74 milioane lei

Mitropolia Moldovei si Bucovinei este gaina cu pui de aur pentru Biserica Ortodoxa Romana. Anul trecut, mitropolia a inregistrat castiguri de 74,3 milioane de lei, adica cele mai mari venituri.

Medicii atrag atentia ca protectia impotriva razelor ultraviolete trebuie sa fie tot timpul anului: Cea mai buna crema antirid este crema de protectie solara

Protectia impotriva razelor ultraviolete trebuie sa se faca tot timpul anului, spun medicii dermatologi, potrivit carora aproape 30 la suta din romani nu folosesc niciodata protectie solara, desi majoritatea cancerelor de piele sunt cauzate de expunerea excesiva la raze ultraviolete de tip A si B.

BET-FI, cea mai mare crestere dintre principalii indici ai BVB

Indicele BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP) s-a apreciat cu 0,62%, in perioada 11-18 mai, raportat la moneda euro, devansand cresterile celorlati indici importanti ai Bursei de Valori Bucuresti BVB).

LIVE VIDEO. Presedintele Trump incearca reabilitarea relatiilor SUA cu lumea musulmana, pentru o colaborare mai buna impotriva terorismului. Americanii vor avea in Orientul Mijlociu un centru pentru combaterea extremismului

Statele Unite vor deschide in Orientul Mijlociu un centru pentru combaterea extremismului, a anuntat presedintele Trump cu prilejul vizitei sale in Arabia Saudita.

Mugur Isarescu: Nu am vazut niciodata in 27 de ani o situatie macroeconomica mai buna, dar nu am vazut nici riscuri mai mari

Nu am vazut niciodata in 27 de ani o situatie macroeconomica mai buna in Romania, dar tot la fel de adevarat este ca nu am vazut riscuri mai mari, a declarat luni, guvernatorul Bancii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )