Libnet.ro
UNICEF

09:45

LIVE VIDEO. Presedintele Trump incearca reabilitarea relatiilor SUA cu lumea musulmana, pentru o colaborare mai buna impotriva terorismului. Americanii vor avea in Orientul Mijlociu un centru pentru combaterea extremismului

România Liberă România Liberă,
LIVE VIDEO. Presedintele Trump incearca reabilitarea relatiilor SUA cu lumea musulmana, pentru o colaborare mai buna impotriva terorismului. Americanii vor avea in Orientul Mijlociu un centru pentru combaterea extremismului

Statele Unite vor deschide in Orientul Mijlociu un centru pentru combaterea extremismului, a anuntat presedintele Trump cu prilejul vizitei sale in Arabia Saudita. continuă pe România Liberă

LIVE VIDEO. Presedintele Trump incearca reabilitarea relatiilor SUA cu lumea musulmana, pentru o colaborare mai buna impotriva terorismului

Presedintele Donald Trump va explica, duminica, in cadrul unui discurs sustinut in Arabia Saudita, faptul ca Statele Unite nu se afla in razboi cu Islamul, ci in lupta cu terorismul, anunta un comunicat transmis de Casa Alba.

VIDEO Presedintele Trump si oficialii de la Casa Alba au dansat cu sabii in Arabia Saudita

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, si alti oficiali de la Casa Alba au participat sambata noaptea la dansul ceremonial cu sabii din Regatul Arabiei Saudite, relateaza CNN.

SIMONA HALEP- ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO. Finala SIMONA HALEP- ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO

Finala SIMONA HALEP- ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat, sambata, in finala turneului WTA de la Roma,.

DINAMO-TIMISOARA LIVE VIDEO STREAM DIGISPORT. Cainii conduc cu 2-0 inDINAMO-TIMISOARA LIVE VIDEO STREAM

Dinamo Bucuresti va alinia in finala Cupei Ligii la fotbal, sambata seara, cu ACS Poli Timisoara, pe Arena Nationala din Capitala, probabil cea mai.

SIMONA HALEP-KIKI BERTENS LIVE VIDEO STREAM DIGI SPORT. Halep joaca pentru finala. Vezi SIMONA HALEP-KIKI BERTENS LIVE VIDEO STREAM DIGI SPORT

SIMONA HALEP-KIKI BERTENS LIVE VIDEO STREAM DIGI SPORTAdversara Simonei Halep in semifinalele turneului de tenis WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 745 dolari, va fi jucatoarea olandeza Kiki.

VIDEO UPDATE Donald Trump incearca sa ii faca pe musulmani aliati in lupta impotriva terorismului

Presedintele Donald Trump a incercat sa clarifice, duminica, in cadrul unui discurs in Arabia Saudita, faptul ca Statele Unite nu se afla in razboi cu Islamul, potrivit unui comunicat transmis de Casa Alba. Totodata, acesta a definit lupta impotriva gruparilor teroriste ca pe o batalie intre bine si rau, relateazaCNN. Presedintele american a anuntat semnarea unui acord destinat blocarii finantarii pentru gruparile teroriste islamiste.

Donald Trump incearca sa ii faca pe musulmani aliati in lupta impotriva terorismului

Presedintele Donald Trump va incerca sa clarifice, duminica, in cadrul unui discurs in Arabia Saudita, faptul ca Statele Unite nu se afla in razboi cu Islamul, potrivit unui comunicat transmis de Casa Alba. Totodata, acesta va defini lupta impotriva gruparilor teroriste ca pe o batalie intre bine si rau, relateazaCNN.

Pe urmele lui Donald Trump Jr.! Fiul presedintelui SUA, la vanatoare in judetul Alba (VIDEO)

Fiul lui Donald Trump a ajuns, joi, in judetul Alba, unde va participa la o partida de vanatoare. Donald Trump Jr. a vizitat castelul Bethlen-Haller din localitatea Cetatea de Balta si a vanat.

Presedintele Trump si oficialii de la Casa Alba au dansat cu sabii in Arabia Saudita VIDEO

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, si alti oficiali de la Casa Alba au participat sambata noaptea la dansul ceremonial cu sabii din Regatul Arabiei Saudite, relateaza CNN.

Statele Unite sunt preocupate de securitatea cibernetica a membrilor NATO. Presedintele Trump se va intalni cu liderii tarilor aliate

Securitatea transatlantica si stadiul Parteneriatului strategic romano-american s-au numarat printre temele abordate de secretarul de stat roman pentru afaceri strategice si bilaterale in spatiul euro-atlantic, George Ciamba, la intrevederea cu Fiona Hill, consilier al presedintelui SUA pentru Europa si Rusia in cadrul Consiliului National de Securitate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )