Libnet.ro
UNICEF

22:00

Dedeman deschide vineri al treilea magazin din Bucuresti, in urma unei investitii de 16 mil. euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dedeman deschide vineri al treilea magazin din Bucuresti, in urma unei investitii de 16 mil. euro

Dedeman, cel mai mare jucator al pietei de bricolaj, cu afaceri care la nivelul anului trecut au depasit pragul de 600 milioane de euro, deschide vineri, 5 septembrie, al treilea magazin din Bucuresti. continuă pe Wall-Street Ro

Domo investeste 800.000 de euro in al zecelea magazin din Bucuresti

Retailerul electroIT Domo deschide pe data de 4 septembrie un nou magazin in Bucuresti, in urma unei investitii de 800. 000 euro. Magazinul, situat in cadrul centrului comercial Vulcan Value Centre, este cel de-al zecelea magazin Domo din Bucuresti si.

Cursuri gratuite de calificare pentru persoanele vulnerabile din Bucuresti

Persoanele vulnerabile din Bucuresti se pot inscrie, gratuit, la cursuri de calificare profesionala, organizate de Directia de Asistenta Sociala din Sectorul 6.

Un roman originar din Bucuresti, ales in Parlamentul din Saxonia din partea Uniunii Crestin-Democrate

Octavian Ursu, un roman originar din Bucuresti, a fost ales in Parlamentul din landul Saxonia, el candidand din partea Uniunii Crestin-Democrate CDU) a cancelarului Angela Merkel, informeaza.

VIDEO Soferii din Bucuresti si resedintele de judet pot sa-si plateasca amenzile de circulatie direct de pe telefon, prin aplicatia de mobil Auto.ro

Soferii au incepand de joi posibilitatea sa achite amenda de ciculatie direct din telefon, prin card bancar, prin aplicatia Auto. ro, care poate fi instalata gratuit pe orice smartphone cu sistem de operare iOS sau Android. Tranzactia se proceseaza prin serviciul de plati online al Libra Internet Bank, care retine un comision de 5% din tranzactie. Aplicatia este utila celor care opteaza sa plateasca jumatate din minimul amenzii prevazute de lege in termenul de 2 zile lucratoare de la data primirii procesului verbal de constatare a contraventiei, deoarece o pot plati de oriunde si la orice ora, daca au o conexiune la internet. Vezi in articol cum poti plati amenda de circulatie prin aceasta aplicatie.

Blaga, dupa demisia Monicai Macovei din PDL: Urma oricum sa fie radiata din partid dupa ce si-a anuntat candidatura la prezidentiale (VIDEO)

Seful PDL Vasile Blaga a declarat, marti, ca nu se bucura de demisia depusa a Monicai Macovei din PDL, spunand ca aceasta oricum avea sa fie radiata din randurile membrilor partidului. Eu nu ma bucur de pl.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )