Libnet.ro
UNICEF

11:00

Dedeman incheie un contract de sponsorizare cu Simona Halep

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dedeman incheie un contract de sponsorizare cu Simona Halep

Dedeman, cel mai mare retailer in bricolaj din Romania, companie care anul trecut a depasit pragul de 600 de milioane de euro, a incheiat un parteneriat cu jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 3 WTA si momentan cea mai bine clasata romanca a. continuă pe Wall-Street Ro

Si eu vreau sa ajung ca Simona Halep

Fenomenul Simona Halep a cuprins si Targu-Muresul. Sa fie un mare campion, recunoscut la nivel mondial, asa cum este acum Simona Halep, este mai nou visul aproape oricarui copil.

FOTO Si eu vreau sa ajung ca Simona Halep

Fenomenul Simona Halep a cuprins si Targu-Muresul. Sa fie un mare campion, recunoscut la nivel mondial, asa cum este acum Simona Halep, este mai nou visul aproape oricarui copil.

Sondaj: FC Steaua si Simona Halep, favoritii romanilor in sport

FC Steaua este considerat clubul sportiv numarul 1 de catre romani, conform unui sondaj online Qudal - QUalitymeDAL, in timp ce Simona Halep a fost desemnata drept cel mai valoros sportiv roman, potrivit Mediafax.

Simona Halep ii da replica lui Ilie Nastase, intr-un meci demonstrativ, la Busteni

Simona Halep si Ilie Nastase vor sustine vineri dupa-amiaza un meci demonstrativ la Busteni, cu ocazia inaugurarii unei arene de tenis in statiune care poarta numele lui Nastase.

Steaua si Simona Halep, favoritele romanilor in sport. Alte preferinte

Un sondaj online indica preferintele romanilor cu privire la sport: Steaua face legea in fotbal, iar in tenis favorita este Simona Halep 3 WTA).

Romanii il regreta pe Ceausescu. Cel mai recent sondaj arata ca este considerat cel mai potrivit fost presedinte

Nicolae Ceausescu este considerat cel mai potrivit fost presedinte al Romaniei, conform rezultatelor unui barometru INSCOP, informeaza AGERPRES. Nicolae Ceausescu ocupa primul loc in top, 24,7% dintre romani .

iPhone 5s este cel mai popular smartphone in 35 de tari, iar o surpriza sunt chinezii de la Xiaomi

Chiar daca la nivel global platforma Android are aproximativ 80% din piata, iPhone 5Scu iOS se pare ca reuseste sa fie cel mai popular smartphone in 35 de tari. Cu toate ca multi dintre prietenii vostri au smartphone-uri cu Android, cel mai probabil un Samsung, Apple mai are mult pana sa devina irelevant in acest domeniu. Un studiu al celor de la Counterpoint Technology Market Research ne atrage atentia asupra faptului ca, atunci cand vine vorba de cel mai popular [].

Cat castiga pe zi cel mai bine platit top model din lume

Gisele Bundchen, cel mai bine platit top model din lume in 2013, a castigat in ultimele 12 luni suma de 47 de milioane de dolari, ceea ce reprezinta o medie de 148. 000 de dolari pe zi, informeaza Mediafax.

STUDIU DTZ: Bucurestenii aleg cel mai accesibil mall, pentru cumparaturi

Accesibilitatea este cel mai important element pentru bucuresteni, in alegerea centrului comercial pentru cumparaturi, potrivit unui studiu Retail Metrics, realizat de compania de consultanta imobiliara DTZ Echinox.

Cel mai inspirat bibliotecar din lume traieste in comuna Pietrari

L-am intalnit pe cel mai inspirat bibliotecar din lume, asa cum a fost desemnat in urma unui concurs international desfasurat in acest an, la care au participat oameni din bransa de pe patru continente. Traim vremuri in care pasiunea pentru citit se clatina, in detrimentul Internetului.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )