Libnet.ro
UNICEF

11:00

Steaua si Simona Halep, favoritele romanilor in sport. Alte preferinte

Adevărul Adevărul,
Steaua si Simona Halep, favoritele romanilor in sport. Alte preferinte

Un sondaj online indica preferintele romanilor cu privire la sport: Steaua face legea in fotbal, iar in tenis favorita este Simona Halep 3 WTA). continuă pe Adevărul

EXCLUSIV Nadia Comaneci spera ca Simona Halep sa-i calce pe urme: A facut cunoscuta Romania in toata lumea!

Nadia Comaneci o admira pe Simona Halep pentru parcursul sau competitional din ultimul an, totul culminand cu succesul recent de la Bucharest Open, unde jucatoarea noastra de tenis a cucerit trofeul in fata propriilor suporteri.

WTA: Simona Halep se mentine pe locul 3. Cadantu si Bogdan - urcari de 321, respectiv 111 locuri la dublu

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA de simplu, iar Alexandra Cadantu si Elena Bogdan, care s-au impus la BRD Bucharest Open la dublu, au inregistrat urcari de 321, respectiv 111 locuri in.

Simona Halep - locul 3 in clasamentul WTA. Alexandra Cadantu si Elena Bogdan - urcari de 321, respectiv 111 locuri la dublu

Jucatoarea Simona Halep, castigatoarea turneului BRD Bucharest Open, se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA de simplu, iar Alexandra Cadantu si Elena Bogdan, care s-au impus la Bucuresti la dublu, au inregistrat urcari de 321, respectiv 111 locuri in ierarhia de dublu, transmite Mediafax.

Si eu vreau sa ajung ca Simona Halep

Fenomenul Simona Halep a cuprins si Targu-Muresul. Sa fie un mare campion, recunoscut la nivel mondial, asa cum este acum Simona Halep, este mai nou visul aproape oricarui copil.

FOTO Si eu vreau sa ajung ca Simona Halep

Fenomenul Simona Halep a cuprins si Targu-Muresul. Sa fie un mare campion, recunoscut la nivel mondial, asa cum este acum Simona Halep, este mai nou visul aproape oricarui copil.

Simona Halep ii sufla in ceafa Mariei Sharapova in clasamentul WTA Race

Victoria obtinuta la Bucharest Open, unde si-a trecut in palmares titlul cu numarul opt din cariera, a adus-o pe Simona Halep foarte aproape de Maria Sharapova, lidera clasamentului WTA Race, cel care ofera la finalul sezonului sansa primelor opt jucatoare din circuit sa evoluleze la Turneul Campionelor de la Singapora.

Antititlul zilei: Simona Halep a trecut pe locul 1

Ce poate sa le dea unora prin cap este incredbil. Al treilea antititlu din seria Simona Halep, dupa cele de aici si aici, un subiect pe marginea caruia presa din Romania se reinventeaza mereu si mereu si mereu.

Simona Halep a fost ceruta in casatorie de un spectator la finala BRD Bucharest Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 3 mondial, a fost ceruta in casatorie de un spectator la finala turneului BRD Bucharest Open, relateaza Mediafax.

Simona Halep, apreciata de Nadia Comaneci: Este perfectiunea!

Nadia Comaneci a declarat despre Simona Halep, dupa ce aceasta a castigat turneul BRD Bucharest Open, ca este perfectiunea. Iata ce a declarat tenismena in replica la cele spuse de marea gimnasta.

Simona Halep va incerca sa castige US Open

Wim Fissette, antrenorul Simonei Halep, a declarat ca obiectivul jucatoarei noastre pe termen mediu si scurt este sa castige US Open, al patrulea si ultimul turneu de Mare Slem al anului. Acesta se va desfasura la finalul lunii august si inceputul lunii septembrie la New York.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )